📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Żarty żartami, ale czułem "grozę" słuchając, łezka się zakręciła, że to nie tylko ja tak mam...
śmieszne po prawdziwe ale piwa nie dam bo nie chcę żeby sadol zalał się stand up'ami
Niby wszystko się zgadza, ale piwa nie dam, bo to nie miejsce na takie gówno.
- kląć (wtedy się śmieją)
- udawany luz
Bilard Halabard się jakoś wyrobił. Może jeszcze kilku starych satyryków byśmy wymienili. A reszta to... to nie.
- pierdolić populizmy
- kląć (wtedy się śmieją)
- udawany luz
Bilard Halabard się jakoś wyrobił. Może jeszcze kilku starych satyryków byśmy wymienili. A reszta to... to nie.
ja nie wiem co wy macie, moja pierwsza tak miała czasem, ale jakby którakolwiek następna tak miała to dostałaby informacje o pakowaniu walizek w trybie przyspieszonym... na chuj być z jakąś tępą dzidą co to przypierdala się co kawałek i męczyć się pół życia?
hellbwoi napisał/a:
ja nie wiem co wy macie, moja pierwsza tak miała czasem, ale jakby którakolwiek następna tak miała to dostałaby informacje o pakowaniu walizek w trybie przyspieszonym... na chuj być z jakąś tępą dzidą co to przypierdala się co kawałek i męczyć się pół życia?
Są pantoflami, po prostu
Albo miałem zawsze szczęście, albo jesteście chujowi w łóżku
Tak jesteśmy chujowi w łóżku, na szczęście ty trafiałeś na tych zajebistych.
Tego gówna nie da się słuchać. Pretensjonalny głosik bywalca...
@up
próbuje naśladować abelarda
Tak kurwa, bo abelard to alfa i omega standupu.
Powiedzmy sobie szczerze, arab nie jest nawet na podium w polskim standupie
próbuje naśladować abelarda
Tak kurwa, bo abelard to alfa i omega standupu.
Powiedzmy sobie szczerze, arab nie jest nawet na podium w polskim standupie
może niektórych to kręci, lubią to, jakoś nie wyobrażam sobie życia z taką babą , czy ślub się bierze po trzech dniach znajomości ? po się jest razem jakiś czas że by się poznać, a jak nie pasuje to spierdalam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów