📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Może i mało ważne ale nie 310 tylko 305 kg. Nie to żebym był złośliwy (fonetycznie) trista piać - 305. trista dziesiać 310.
bez uzycia rąk jest nawet łatwiej bo tak nie przecyla, ale co ja moge wiedzieć, podnosze tylko 170 kg 10 razy.....
przechyla*
przechyla*
Lyck napisał/a:
bez uzycia rąk jest nawet łatwiej bo tak nie przecyla, ale co ja moge wiedzieć, podnosze tylko 170 kg 10 razy.....
przechyla*
Chciałeś powiedzieć "na 10 razy", co daje nam 17 kg na raz... oj Ty mały kłamczuszku...
Maupajoke napisał/a:
Jeszcze nie widziałem przysiadu z użyciem rąk ciekawie by to wyglądało coś w stylu pompki dla ludzi z jednym chromosomem więcej jak bongoman?
To chyba tobie ten jeden chromosom więcej blokuje możliwość wyobrażenia sobie co może znaczyć przysiad bez użycia rąk...
A tam swoja droga 305 to nic. Dawać mi tego grubasa to go dźwignę razem z ta sztanga.
Wbrew pozorom przy większych ciężarach ręce nie pomagają jeśli chodzi o utrzymanie sztangi na plecach. Ona sama się utrzyma jak mamy dobrą postawę do przysiadu ; ) Niemniej jednak bez rąk jest trudniej - wstaniemy mniej bo łapiąc za sztangę i ściskając ją dłońmi wyzwalamy więcej siły dla całego organizmu ; )
Tak, jestem ekspertem : D
Tak, jestem ekspertem : D
To nie jest pierwszy filmik z udziałem tego gościa, który widziałem. Silny jak tur.
Ale to był niepełny przysiad Co nie zmienia faktu, że mnie wprasowałyby w ziemię.
Ale to był niepełny przysiad Co nie zmienia faktu, że mnie wprasowałyby w ziemię.
Lyck napisał/a:
przechyla*
jak na 27lat to bardzo slaby wynik, nie masz sie czym chwalic, ale dobrze ze wogole cos robisz bo 99% tu obecnych tylko zre i zyje
prawda napisał/a:
jak na 27lat to bardzo slaby wynik, nie masz sie czym chwalic, ale dobrze ze wogole cos robisz bo 99% tu obecnych tylko zre i zyje
To co mamy nie jeść i nie żyć ??SADYSTA
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów