18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
jacek.walcz 2017-05-04, 18:35 45
ja też tak reaguję jak widzę takie maciory

sadistic.pl/czy-rozmiar-sie-liczy-vt11972.htm

-momo ja chcem ciasteczko!!
-to sobie weź
-ale ja nie mam rączek
-nie ma rączek nie ma ciasteczek ]

Zgłoś
Halman 2017-05-04, 18:36 1
co za perwersyjna perwersja...
Zgłoś
BundyR 2017-05-04, 18:41 2
o skurwesynka, tego się nie spodziewałem
Zgłoś
szpajder 2017-05-04, 19:14 2
Ale jej się ulało. Wieczór panieński się pewnie udał haha

"it is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society"
Zgłoś
Moby_Dick 2017-05-04, 19:33 2
Laska ma zwykłe uczulenie na pasztety.

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
C................O 2017-05-04, 20:02
wpierdalały przed ślubem hamburgery przegryzając kebabami, na deser stado parówek... i dietetyczna cola
Zgłoś
~Velture 2017-05-04, 20:10 13
Ale pomyślcie sobie, że jak ona tak wygląda przed ślubem to jak będzie wyglądać za 10 lat.
Chyba koleś będzie musiał kupować wózek widłowy w niedalekiej przyszłości.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
C................O 2017-05-04, 20:25
Velture napisał/a:

Ale pomyślcie sobie, że jak ona tak wygląda przed ślubem to jak będzie wyglądać za 10 lat.
Chyba koleś będzie musiał kupować wózek widłowy w niedalekiej przyszłości.

z tego co wiem to takich grubasów dzwigami wyciągają ratownicy
Zgłoś
saves 2017-05-04, 20:32 6
I obiecuję ci, że nasza lodówka zawsze będzie miała dwoje drzwi, a palniki kuchenki gazowej zawsze będą gotowe na przyrządzenie trzeciego dania, drugiej części, czwartego obiadu....
Tak mi dopomóż KFC...
Zgłoś
xRay0n 2017-05-04, 21:25
A za grubasem jakie cudo
Zgłoś
jebiewdupelewaka 2017-05-04, 21:46
biorąc pod uwagę ilość rozwodów w obecnych czasach, taka druchna powinna być na co trzecim ślubie
Zgłoś
waloos 2017-05-04, 21:55 1
Kobiety zazwyczaj przed ślubem robią jakąś dietę i tracą parę KG żeby dobrze wyglądać. Jeśli ta tez tak zrobiła, to mam pytanie jak ona musiała wyglądać przed zaręczynami?
Zgłoś
tranzystor 2017-05-04, 22:19 1
sqn2142 napisał/a:

Reakcja na widok panny młodej odpowiednia.

Ale dupeczka w tle w czarnej sukience niczego sobie.
Zgłoś
A................r 2017-05-04, 22:43
musi być albo bardzo bogata, albo koleś jest piepszonym zbokiem który lubi takie walenie, nie uwierzę w żadne inne super charaktery czy inne opcje, no kurwa nie uwierzę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów