📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Moja przekąska przy grach to piwo i fajki
Ja mam tak że robie sobie mieszanke studencką: orzechy laskowe, rodzynki, migdały. I niech stoi 4-pak, to go nie rusze, łapa do michy i odruchowo wpierdalam zawartość. Czasem musze się opamiętać żeby w końcu się napić.
oczywiście browiec i jakaś przekąska do niego, i można pykać w jakąś giere, czy też się odmóżdżać, przeglądając sadistic ;p
rudy się nie dostał
Powinna być opcja ignoruj tematy ze Stankiewiczem -.-
No ja też muszę klawiaturę wyczyścić.
Kiedyś filmy z tym gościem były jako sponsorowane chyba i widziałem co zignorować na dzień dobry bo obok była taka chyba charakterystyczna niebieska oczojebna czcionka. A teraz jest pod szyldem innych czarności i to uśpiło moją czujność
Ech, te problemy pierwszego świata
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Ech, te problemy pierwszego świata
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów