Chyba będzie szukał nowej roboty.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Chyba będzie szukał nowej roboty.
Zastanawiam się, czy on musi zapłacić za to z własnej kieszenie, czy to jest wliczone w tzw. "ryzyko zawodowe"
Tego typu składy/magazyny mają odpowiednie ubezpieczenia na wypadek takich akcji.
Kilkanaście lat temu miałem wątpliwą przyjemność pracować zagranicą w fabryce znanych słodyczy, "wózkowi" byli w stanie z premedytacją rozwalić całą zafoliowaną paletę, bo akurat mieli smak na dany słodycz, nikt nigdy nie był obciążony kosztem za starty.
Dokładnie. Drugi fakt że następna składka ubezpieczenia będzie dużo większa już
Kilkanaście lat temu miałem wątpliwą przyjemność pracować zagranicą w fabryce znanych słodyczy, "wózkowi" byli w stanie z premedytacją rozwalić całą zafoliowaną paletę, bo akurat mieli smak na dany słodycz, nikt nigdy nie był obciążony kosztem za starty.
Firmy mają ubezpieczone magazyny, ale wątpię żeby zgłaszały ubezpieczycielowi tak małe szkody. Wysokość składki ubezpieczenia jest pewnie wyższa, niż to co się na filmie uszkodziło. Poza tym każda firma ma jakiś margines finansowy przeznaczony na wszelkie straty.
Swoją drogą co to za regały że byle błąd operatora i 3 miliony rzeczy na glebie
rzeznianumer5 napisał/a:
Swoją drogą co to za regały że byle błąd operatora i 3 miliony rzeczy na glebie
Kierownik zakupów i tekst typu "nie no wiesz co Andrzej musimy znaleźć tańszego dostawcę bo ta oferta od lidera branży jest 40% powyżej naszego budżetu na tę inwestycję", a potem premia za tzw. "saving", który z reguły kończy się chujowo.
dziwię się że można zbudować regały tak chujowo że byle uderzenie i wszystko się wali jak gospodarka w komunizmie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów