📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
ale go wyjebało w kosmos!
Co tu robi moje auto ?
A ja się pytam gdzie druga część filmu jak przypier!@#$ w przystanek autobusowy zabijając 3 matki z dziećmi?
PS. Matki i dzieci to czarne plemię niewolników
PS. Matki i dzieci to czarne plemię niewolników
bo jest kijowo otagowane ale filmik mi się spodobał więc nie wydam Cie : )
podobno to te same evo co podałeś w temacie , tylko zwiekszona moc do 1000 koni
A mnie ciekawi jedno , strzały od strony silnika , a dokładnie jakby od kolektora wydechowego widoczne pod silnikiem w 11 sekundzie .
Co to jest ??
W jaki sposób , przecież układ wydechowy począwszy od kolektora przy silniku jest szczelny , to skąd te strzały ognia ??
Co to jest ??
W jaki sposób , przecież układ wydechowy począwszy od kolektora przy silniku jest szczelny , to skąd te strzały ognia ??
bravoteampolska napisał/a:
A mnie ciekawi jedno , strzały od strony silnika , a dokładnie jakby od kolektora wydechowego widoczne pod silnikiem w 11 sekundzie .
Co to jest ??
Z turbiny.
@up , czyli co mogłoby tylko iść od strony ten gdzie łapie powietrze turbina ??
Bo przecież dalej jest intercooler .
Jak nie jesteś w stanie nic mądrzejszego napisać , to po prostu nie pisz
Bo przecież dalej jest intercooler .
Lelon napisał/a:
@up
Z dupy
Jak nie jesteś w stanie nic mądrzejszego napisać , to po prostu nie pisz
Wystrzał jak z baretty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów