Firma pogrzebowa pracująca na akord.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Firma pogrzebowa pracująca na akord.
Dobrze że nie wstał i nie wyszedł.
Ale jebło to tak równiutko, że aż mam podejrzenia iż ktoś to sabotował... No bo jak? Pasy nagle straciły opór?
Pierdolą się w tańcu a pacjent spieszy się na spotkanie ze Św. Piotrem.
Przynajmniej kurwa szybko, a nie to pierdolenie i powolne rozwijanie liny, a przy tym wszystkich lament. Teraz raz dwa piachem to przysypać i do domu wypierdalać.
Niech zgadnę...A.S Bytom ?
Jakby tak nie wył bądź nie wyło to by nie wywołało konkretniej częstotliwości dźwięku która spowodowała rozerwanie tworzywa.
AndrzejDuda napisał/a:
Przynajmniej kurwa szybko, a nie to pierdolenie i powolne rozwijanie liny, a przy tym wszystkich lament. Teraz raz dwa piachem to przysypać i do domu wypierdalać.
Andrzeju masz 100% racji, te rytuały są kurwa tak depresyjne i chuj wie po co ludzie to specjalnie przeciągają...
Ja to czekam , aż w końcu zakaz będzie pochówku w tych wielkich grobowcach i każdy zostanie skremowany i skończą sie choroby i karaluchy przy cmentarzach .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów