Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z drugiej strony wrzuca najwięcej zajebistych materiałów, codziennie gwarantowana rozrywka. Ilość piw mówi sama za siebie. Co do chujni, to jasne, że wrzuca, ale w tej kategorii nie jest mistrzem, mamy innych przodowników we wrzucaniu chujni z grzybnią.
Gdy widzę jak jakieś bolki cisną po Halmanie w wątkach, gdzie albo nie jest ich autorem, albo materiał wcale nie jest chujowy, to pierwsze skojarzenie, to pęknięta żyłka pierdząca z zazdrości czy też z innego powodu mu odpaliło lont w dupie, ale zapamiętuję aby mieć listę ofiar do szybkiego odpalenia/strolowania, bo nie ma to jak napisać coś na forum i spowodować ból dupska tępej gawiedzi, co od lat każdego dnia robię nie tylko ja, ale i Halman i kilku innych weteranów Sadola, bo poza filmikami zgrzyt zębów i trzaskanie dupska w komentarzach jest tym, co Sadole lubią najbardziej.
Bo @halman chce być jak św. Pamięci @Bongmann..... Ale nigdy nie będzie nim nawet nie dojdzie do pasa @Bongmann owi.....
Ale nigdy nie będzie nim nawet nie dojdzie do pasa @Bongmann owi.....
Chyba coś cię ominęło....
W piwnicy siedzisz to i życia nie znasz, Panie No Life 3000 postów
hipokryta jebany jak on siedzi w piwnicy to ty kurwa siedzisz w jaskini
hipokryta jebany jak on siedzi w piwnicy to ty kurwa siedzisz w jaskini
Hahaha jaki pizdeusz...
Pan 6 postów i 6 piw
Sam sobie postawiłeś?? xD
Bo @halman chce być jak św. Pamięci @Bongmann..... Ale nigdy nie będzie nim nawet nie dojdzie do pasa @Bongmann owi.....
Nie wiem czego chce Halman, pewnie nawet on nie wie, ale być jak Bongman to raczej nikt nie chce, bo Bongman był chujowy na maksa, choć wrzucał czasem dobre materiały. Legenda o Bongmanie jest niezgodna z rzeczywistością, jak większość legend.
Nie wiem czego chce Halman, pewnie nawet on nie wie, ale być jak Bongman to raczej nikt nie chce, bo Bongman był chujowy na maksa, choć wrzucał czasem dobre materiały. Legenda o Bongmanie jest niezgodna z rzeczywistością, jak większość legend.
Kurwa przecież Bongman i Halman to jedna i ta sama osoba prawdopodobnie. Tamten też był ekspertem we wszystkim, pierdolił jak potłuczony i był hipokrytą. Nie uwzględniłeś też jednego w swoim przekazie - zapomniałeś o wszystkich tych, którzy mają wyjebane na te piwka. Po prostu czasami pan-hipokryta się zapomni i zacznie pierdolić u kogoś w temacie, że materiał chujowy i wtedy trzeba szybko przypomnieć mu, że najwięcej chujni wrzucił tutaj on. W dodatku sam sobie wystawiał piwa, więc gość normalny nie jest i banik permanentny powinien już dawno polecieć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów