Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ukręcił jej łeb na oczach córek.
jak to ty dojrzałeś? no chyba że wiesz o tym z pierwszej ręki?
jak to ty dojrzałeś? no chyba że wiesz o tym z pierwszej ręki?
W piwnicy siedzisz to i życia nie znasz, Panie No Life 3000 postów
W piwnicy siedzisz to i życia nie znasz, Panie No Life 3000 postów
To ile głów damski a ile męskich już ukreciłeś (damską głowę łatwiej jak mniemam ukręcić czy się mylę) ?
No pochwal sie bo w piwnicy siedzę to nie wiem....
odezwał sie zawodowy ukrecacz łbów... ale już pierdolicie dla samego pierdolenia.
To ile głów damski a ile męskich już ukreciłeś (damską głowę łatwiej jak mniema ukręcić czy się mylę) ? No pochwal sie....
Smaruj dupę a nie pierdolisz od rzeczy
No pochwal sie bo w piwnicy siedzę to nie wiem....
Pana No Life 3000 postów zabolała cipka widzę
Smaruj dupę a nie pierdolisz od rzeczy xD
delikatnie mówiąc nie interesują mnie homoseksualiści...
Nie udawaj nie udawaj, do fideszu Cię zapiszemy i będzie ok - u nich każdy tak mówi
Ależ wy tego halmana nie lubicie...
Ja tam go lubię tylko chyba ma okres
Z drugiej strony wrzuca najwięcej zajebistych materiałów, codziennie gwarantowana rozrywka. Ilość piw mówi sama za siebie. Co do chujni, to jasne, że wrzuca, ale w tej kategorii nie jest mistrzem, mamy innych przodowników we wrzucaniu chujni z grzybnią.
Gdy widzę jak jakieś bolki cisną po Halmanie w wątkach, gdzie albo nie jest ich autorem, albo materiał wcale nie jest chujowy, to pierwsze skojarzenie, to pęknięta żyłka pierdząca z zazdrości czy też z innego powodu mu odpaliło lont w dupie, ale zapamiętuję aby mieć listę ofiar do szybkiego odpalenia/strolowania, bo nie ma to jak napisać coś na forum i spowodować ból dupska tępej gawiedzi, co od lat każdego dnia robię nie tylko ja, ale i Halman i kilku innych weteranów Sadola, bo poza filmikami zgrzyt zębów i trzaskanie dupska w komentarzach jest tym, co Sadole lubią najbardziej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów