Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ukręcił jej łeb na oczach córek.
jak to ty dojrzałeś? no chyba że wiesz o tym z pierwszej ręki?
jak to ty dojrzałeś? no chyba że wiesz o tym z pierwszej ręki?
W piwnicy siedzisz to i życia nie znasz, Panie No Life 3000 postów
W piwnicy siedzisz to i życia nie znasz, Panie No Life 3000 postów
To ile głów damski a ile męskich już ukreciłeś (damską głowę łatwiej jak mniemam ukręcić czy się mylę) ?
No pochwal sie bo w piwnicy siedzę to nie wiem....
odezwał sie zawodowy ukrecacz łbów... ale już pierdolicie dla samego pierdolenia.
To ile głów damski a ile męskich już ukreciłeś (damską głowę łatwiej jak mniema ukręcić czy się mylę) ? No pochwal sie....
Smaruj dupę a nie pierdolisz od rzeczy
Smaruj dupę a nie pierdolisz od rzeczy
delikatnie mówiąc nie interesują mnie homoseksualiści...
To ile głów damski a ile męskich już ukreciłeś (damską głowę łatwiej jak mniema ukręcić czy się mylę) ?
No pochwal sie bo w piwnicy siedzę to nie wiem....
Pana No Life 3000 postów zabolała cipka widzę
Smaruj dupę a nie pierdolisz od rzeczy xD
Nie udawaj nie udawaj, do fideszu Cię zapiszemy i będzie ok - u nich każdy tak mówi
a ja myślę że żona Cię jednak zostawiła z jakiegoś powodu
Sugeruje zmianę nicka na Homoman 3000
Ależ wy tego halmana nie lubicie...
Ja tam go lubię tylko chyba ma okres
Ależ wy tego halmana nie lubicie...
Co tak Cie dziwi ? Przecież to oburęczny onanista piwniczny wrzucający najwięcej szajsu z tiktoka, na dodatek niepełnosprytny.
Co tak Cie dziwi ? Przecież to oburęczny onanista piwniczny wrzucający najwięcej szajsu z tiktoka, na dodatek niepełnosprytny.
Z drugiej strony wrzuca najwięcej zajebistych materiałów, codziennie gwarantowana rozrywka. Ilość piw mówi sama za siebie. Co do chujni, to jasne, że wrzuca, ale w tej kategorii nie jest mistrzem, mamy innych przodowników we wrzucaniu chujni z grzybnią.
Gdy widzę jak jakieś bolki cisną po Halmanie w wątkach, gdzie albo nie jest ich autorem, albo materiał wcale nie jest chujowy, to pierwsze skojarzenie, to pęknięta żyłka pierdząca z zazdrości czy też z innego powodu mu odpaliło lont w dupie, ale zapamiętuję aby mieć listę ofiar do szybkiego odpalenia/strolowania, bo nie ma to jak napisać coś na forum i spowodować ból dupska tępej gawiedzi, co od lat każdego dnia robię nie tylko ja, ale i Halman i kilku innych weteranów Sadola, bo poza filmikami zgrzyt zębów i trzaskanie dupska w komentarzach jest tym, co Sadole lubią najbardziej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów