Fajnie tam mają C-:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
herbalix napisał/a:
za to ja na po nauczyłem się bandażować. i myślę, że prędzej mi się to przyda niż rozkładanie i składanie karabinu na czas.
Chodzi o to żeby człowiek nie bał się broni. Dzisiaj ludzie jak ją zobaczą to już mają posrane gacie bo przecież każdy z bronią to morderca. W razie potrzeby należy wiedzieć z czego się składa, jak się trzyma i ile waży. Widać na filmie, że to tylko kolejny etap nauki.
msnrc napisał/a:
My tylko cisnęliśmy i dmuchaliśmy manekina, ale za to do dzisiaj pamiętam jak udzielić pierwszej pomocy
u mnie nawet manekina nie było...
za to było, jak uratować się po wybuchu wulkanu.
JAK W POLSCE ŻADEN NIE JEST AKTYWNY........
Słąbe szkoły mieliście. W mojej na PO byliśmy 2 razy na poligonie, rozkładaliśmy i składaliśmy karabiny, miałem okazję nawet pobawić się działkiem od Rosomaka.
Conalingus napisał/a:
MS z tłumikiem kurwa? czy to taki długi osłabiacz odrzutu...
AKS74 a to jest tłumik płomienia
@up AK-74 jak już
Ja to pewnie pierdolił bym się z tym 10 lat a i tak pewnie bym coś rozjebał
bogus32pl napisał/a:
W szkole powinny być tylko dwa podstawowe przedmioty, P.O. i historia by wiedzieć jak i do kogo strzelać.
Szacunek dla nich oraz zazdrość z mojej strony.
I jeszcze język polski, by wiedzieć jak pisze się skrótowce.
Do tych rosyjskich dupek na pewno będą strzelać (na tfasz) przy polskich drogach
Ostatnio strzelałem z AKacza na strzelnicy w Chorzowie, fajnie lata.
Generalnie polecam każdemu to miejsce, jeden z większych arsenałów w Polsce.
Generalnie polecam każdemu to miejsce, jeden z większych arsenałów w Polsce.
bogus32pl napisał/a:
W szkole powinny być tylko dwa podstawowe przedmioty, P.O. i historia by wiedzieć jak i do kogo strzelać.
Szacunek dla nich oraz zazdrość z mojej strony.
i matma, zeby odroznic ludzi ktorym mozna dac bron od debili.
Jak już pojechaliście mnie i czujecie się lepiej to moim zdaniem, lepiej mieć problem z pisownia niż z obroną własną.
Po drugie piszecie że gdyby nie szkoła to by mnie Tusk sprzedał, z tego co widzę sprzedał nawet was, już dawno, razem ze mną. Więc nie mów mi że szkoła i to co Ci w niej mówią rozszerza twoje horyzonty, bo to po prostu śmieszne.
Po drugie piszecie że gdyby nie szkoła to by mnie Tusk sprzedał, z tego co widzę sprzedał nawet was, już dawno, razem ze mną. Więc nie mów mi że szkoła i to co Ci w niej mówią rozszerza twoje horyzonty, bo to po prostu śmieszne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów