Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Identyczna sytuacja, w zeszłym tygodniu miała miejsce na Śląsku. Ukraińcy celowo wyskakiwali z autobusów, w trakcie jazdy. Podobno w czasie samego wyskoku kradli kasowniki. Ludzie jadący do pracy, nie byli w stanie skasować biletów. Setki niewinnych osob, wlasnie z tego powodu otrzymało mandaty
Dziadek mi opowiadał że kiedyś to tramwaje tylko zwalniały, i się wskakiwało.. tylko to było jakoś po wojnie i u nas już normalnie od dawna tramwaje i autobusy mają drzwi. A u was tam w rosji dalej to samo?
Kiedyś dojeżdżałem autobusem do pracy. Właściciel firmy, mechanik i zarazem kierowca miał te sprzęty już zjeżdżone. Dawał im pewnie trzecie życie. Kiedyś też mu coś siadło, chyba hamulce, więc powiedział, że młodzi jesteście to skaczcie i na przystankach tylko zwalniał i otwierał drzwi. Przyszła moja kolej. Wyskoczyłem, ale przekoziołkowało mnie i postawiło z powrotem na obie nogi. Po nocy wracałem zmęczony, ale ocenić prędkość to trudno jest. Zdało się , że wolno jechał. Kierowca zatrzymał się, ale zobaczył że stoję i mogę iść to ruszył i pojechał.
I tam był taki chłopak, Marek ale on pojechał rowerem po chleb...
Identyczna sytuacja, w zeszłym tygodniu miała miejsce na Śląsku. Ukraińcy celowo wyskakiwali z autobusów, w trakcie jazdy. Podobno w czasie samego wyskoku kradli kasowniki. Ludzie jadący do pracy, nie byli w stanie skasować biletów. Setki niewinnych osob, wlasnie z tego powodu otrzymało mandaty
Ani to smieszne ani mądre.
Daj se kurwa spokój z tym '' ocieplaniem '' wizerunku ukrów poprzez takie ''smieszne'' historyjki.
Co oni odpierdalają na polskich ulicach to Polacy dobrze wiedzą i widzą.
A i żebyś się nie zesrał że jestem ruski troll, to łap to :
Wszystko na wschód od Buga to kacapy ! Różnią się tylko plemionami...
I żadne z tych plemion nie jest przyjacielem Polski i Polaków. Ot co !
Co oni odpierdalają na polskich ulicach to Polacy dobrze wiedzą i widzą.
O tym właśnie piszemy ciągle. Co oni wyrabiają na tych ulicach. To jest dramat. Wczoraj w kościele, ludziom podczas modlitwy, powiązali na supeł sznurówki w butach. I to w butach na rzepy. Masakra. Kiedy się ockniemy ?
Marek był piekarzem, ojcem kierowcy autobusu
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?[ Dodano: 2024-06-10, 20:42 ]
w 2014 koniec dobrego bo kierowce wyjebali za 2x wjebanie się do rowu zimą (2x zesliźniecie) + bycie chamem + no podpierdolił ktoś kilka razy te drzwi i zakończył kariere - teraz już pewnie dawno wącha kwiatki od spodu bo był tak upasiony że brzuchem bez rąk mógł skrecać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów