📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@sati696
Jak nie wiesz , to nie pierdol. Kasa od sponsorów idzie na Wooodstok
I wszyscy dupnospinacze zapewne ani razu nie byli na impreze Woodstokowej i pierdolą, bo zapewne 2 groszy do biletu brakuje albo rodzice nie pozwalają.
Wole tą imprezę niż technonajebki z dużą ilością białego w nosie .
Jak nie wiesz , to nie pierdol. Kasa od sponsorów idzie na Wooodstok
I wszyscy dupnospinacze zapewne ani razu nie byli na impreze Woodstokowej i pierdolą, bo zapewne 2 groszy do biletu brakuje albo rodzice nie pozwalają.
Wole tą imprezę niż technonajebki z dużą ilością białego w nosie .
Sodoma i Gomora kuuurwaaa! Piwo...
PS. Mnie bardziej brzydzi grubawa albo spedalona gimbaza, która siedzi przed kompem i spuszcza się przed klawiaturą hejtując wszystko na około!
PS. Mnie bardziej brzydzi grubawa albo spedalona gimbaza, która siedzi przed kompem i spuszcza się przed klawiaturą hejtując wszystko na około!
salv napisał/a:
Masz już materiał filmowy z tegorocznego WooD'a który się jeszcze nie odbył? Przechuj jesteś...
To jest zapowiedź tegorocznego woodstocku, zmontowana z poprzedniej edycji mądralo
A co do reszty, jak ludzie boicie się odrobiny kurzu to siedzieć w domach i się nie odzywać.
Na Woodstock jedzie się dla ludzi i muzyki, jeśli ktoś nie był na woodstocku to często myśli że brud syf i chujowy klimat tam jest, a prawda jest taka że jak chcesz dbać o higienę to dasz radę
Ale tam chociaż możesz zaczepić dowolną osobę i pogadać o wszystkim, a spróbujcie tak na ulicy dowolnego miasta gdzie nikogo nie znacie...
Dla wszystkich tych którzy jadą w tym roku, wielkie piwko!
A reszta albo niech się przekona albo siedzieć całe życie przy komputerach : x
PS. 'Zaraz będzie ciemno!'
Raikiri73,
Dobrze prawisz, chyba z niczym co napisałeś nie da się nie zgodzić.
Zamknij sie!
Dobrze prawisz, chyba z niczym co napisałeś nie da się nie zgodzić.
Cytat:
PS. 'Zaraz będzie ciemno!'
Zamknij sie!
@up To było "ściemnia się", ale chuj...
wszyscy na bródstock! ja jadę ^^
Brudstock Festival
Może i git muzyka, git atmosfera, ale za dużo anarchistycznego gówna.
Lecz od deski do deski, to dodają te owe elementy takiej atmosfery ogólnego rozpierdolu, która po pewnej ilości alkoholu staję się wręcz zajebista i da się ją tolerować, dlatego jeśli ktoś zamierza jechać, to niech jedzie, pobawi się. Byłem w tamtym roku, było, jak było. Podobało mi się i nie. Warto pojechać i zobaczyć, ale żeby poczuć ten klimat, to trzeba zostać choć przez jakiś czas takim właśnie brudasem, lub odizolować się od 'gówna' i usiąść z boku z piwem, stając się koneserem muzyki i krytykiem wszystkiego dookoła, bawiąc się bez brudu. Choć im więcej piw, tym bardziej chcesz pójść w tłum
Może i git muzyka, git atmosfera, ale za dużo anarchistycznego gówna.
Lecz od deski do deski, to dodają te owe elementy takiej atmosfery ogólnego rozpierdolu, która po pewnej ilości alkoholu staję się wręcz zajebista i da się ją tolerować, dlatego jeśli ktoś zamierza jechać, to niech jedzie, pobawi się. Byłem w tamtym roku, było, jak było. Podobało mi się i nie. Warto pojechać i zobaczyć, ale żeby poczuć ten klimat, to trzeba zostać choć przez jakiś czas takim właśnie brudasem, lub odizolować się od 'gówna' i usiąść z boku z piwem, stając się koneserem muzyki i krytykiem wszystkiego dookoła, bawiąc się bez brudu. Choć im więcej piw, tym bardziej chcesz pójść w tłum
Pewnie że jadę. Po raz szósty. Zajebista impreza polecam wszystkim fanom cięższych brzmień
Rozjebać to ścierwo na kawałki
Woodstock muzycznie wypalił się kompletnie, w tym roku poza Anthraxem, Kabanosem i dwoma projektami(jeden o historii metalu drugi o historii punkrocka) to nie ma tam kompletnie nic. A i atmosfera tez siada, nowa muzyka awykle elektroniczna ściąga nowych ludzi nie w klimacie starego wooda i jest dupa. Nie wiem czy Owsiak ma jakieś muzyczne wymagania od sponsorów czy co ale muzycznie powinien wrócić korzeni a i stara atmosfera wróci razem z muzą <TAK JADĘ>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów