Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up skomentuj resztę śmieszku czekam co masz do powiedzenia o KK czy pisowsko katolskie filtry w oczach w ogóle nie widzą prawdy o KK?
Ja mam wyjebane na kościół. Nie daję im pieniędzy więc ich nie rozliczam. Owsiakowi wiele lat wrzucałem do puszek aby przestał robić lampy witrażowe i mógł żyć w bogactwie za zdefraudowany hajs więc jemu na ręce patrzę.
Płacę podatki więc rozliczam co robi rząd. Jak wspieram kogoś na kickstarterze to też patrzę mu na łapska co robi z hajsem.
Nie chadzam do synagogi i nie daję rabemu szelestu więc go nie rozliczam. Do meczetów też nie chodzę i nie daję pieniędzy (tu może akurat z innych przyczyn niż w kościele i synagodze ) więc też gówno mnie obchodzi czy przeznaczą pieniądze na ruchanie kóz czy na ślub z 5 latką.
Czego wy się spodziewacie od zapuszczonych, brudnych kuców co pojechali się nachlać i naćpać w imię świętego i jedynego pana ojca Jerzego Osiaka
A co to za kurwa różnica, czy srają i szczają wyznawcy Owsika czy wyznawcy jakiegoś papajaka Franczesko i innych papieży na kiju?
To wszystko są tylko ludzie, medialne autorytety dla młodych i nawinych.
Ja mam wyjebane na kościół. Nie daję im pieniędzy więc ich nie rozliczam. Owsiakowi wiele lat wrzucałem do puszek aby przestał robić lampy witrażowe i mógł żyć w bogactwie za zdefraudowany hajs więc jemu na ręce patrzę.
Płacę podatki więc rozliczam co robi rząd. Jak wspieram kogoś na kickstarterze to też patrzę mu na łapska co robi z hajsem.
Nie chadzam do synagogi i nie daję rabemu szelestu więc go nie rozliczam. Do meczetów też nie chodzę i nie daję pieniędzy (tu może akurat z innych przyczyn niż w kościele i synagodze ) więc też gówno mnie obchodzi czy przeznaczą pieniądze na ruchanie kóz czy na ślub z 5 latką.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA(...)HAHAHHA.
Nie rozśmieszaj mnie nawet bo dostanę przepukliny ze śmiechu.
Kurwa jak żyjąc w Polsce można napisać, że nie daje się na kościół to ja nie ogarniam.
O kurwa chłopie dałeś mi humor na cały dzień tym oksymoronem
BTW z podatków płacisz więcej na KK niż na leczenie dzieci. Ogarnij się chłopie bo widać że TVPis wyprał Ci resztki rozumu i z naprawdę fajnego poziomu komentarzy schodzisz do żenady.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów