📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Prawie jak wąsate Janusze, Seby i Karyny wyklęte, polacy robacy w Kołobrzegu zesrali całą plażę
Zapewne nie jeden z nich narzekał na Woodstock
Trudno, posprzątają, nie da się tam utrzymać czystości bo nie ma koszy na śmieci.
no jak po każdej imprezie masowej. Nie wiem z czego takie halo.
I na tym to polega. Idziesz się bawić a nie sprzątać. Od tego sa wynajęte służby, które biorą za sprzątanie kupę kasy.
I na tym to polega. Idziesz się bawić a nie sprzątać. Od tego sa wynajęte służby, które biorą za sprzątanie kupę kasy.
olbi13 napisał/a:
Taki porządek zostaje po Przystanku Woodstock
Ale ci ci ktoś to każe sprzątać po nich? Spokojnie. Owsik płaci też za sprzątanie. U niego nie ma "bóg zapłać". Na ŚDM w zeszłym roku, ludzie musieli zapłacić katabasom, żeby mogli być wolontariuszami. Czyli prócz tego, że chcesz to zrobić za darmo, naszarpiesz się, napocisz, urobisz po łokcie, to jeszcze zapłać czarnej mafii za to, że ci pozwolą. Iście żydowskie podejście do tematu...
śmieci po uroczystości odpustowej ku czci Świętego Rocha z obrzędem błogosławieństwa zwierząt w Mikstacie
To mieli siłę przynieść pełne opakowania czegokolwiek, ale już pustych ciężko było zabrać? To tylko weekend. Nic się im nie stanie jak sami swoje śmieci będą wrzucać do reklamówki, którą później zabiorą i wyrzucą do pierwszego lepszego kosza na śmieci.
Czego wy się spodziewacie od zapuszczonych, brudnych kuców co pojechali się nachlać i naćpać w imię świętego i jedynego pana ojca Jerzego Osiaka, który ma wyjebane na sądy (z czasów po) i nie ujawnia księgowości?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Ludzie wam naprawdę jest źle w życiu że dopierdalacie się do byle czego, po każdej imprezie masowej zostają tony śmieci które trzeba posprzątać i organizatorzy są na to przygotowani. Tak jest kurwa wszędzie w całej europie i nie tylko.
Taki sam chlew był po ŚDM. Różnica jest taka, że WOŚP za Woodstock bierze odpowiedzialność i śmieci posprząta.
Po ŚDM gnijące i walające się śmieci leżały 4 miesiące bo kościół powiedział, że nie zapłaci za sprzątanie bo to nich ich sprawa...
W końcu miasto musiało sięgnąć w kieszeń.
Także kościół wyjebał analnie wszystkich. Miasto przygotowało teren i posprzątało. Pielgrzymi zapłacili kościołowi za możliwość noclegu a kościół wcisnął ich za darmo na kwatery prywatne.
Knajpy, które chciały karmić te hołotę musiały płacić haracz kościołowi a pielgrzymi jeszcze płacili za swoje żarcie.
A kościół zgarnął kasę za bilety. Tak się robi interesy z KK.
WOŚP płaci za wszystko sam.
-Ernest Hemingway
Po ŚDM gnijące i walające się śmieci leżały 4 miesiące bo kościół powiedział, że nie zapłaci za sprzątanie bo to nich ich sprawa...
W końcu miasto musiało sięgnąć w kieszeń.
Także kościół wyjebał analnie wszystkich. Miasto przygotowało teren i posprzątało. Pielgrzymi zapłacili kościołowi za możliwość noclegu a kościół wcisnął ich za darmo na kwatery prywatne.
Knajpy, które chciały karmić te hołotę musiały płacić haracz kościołowi a pielgrzymi jeszcze płacili za swoje żarcie.
A kościół zgarnął kasę za bilety. Tak się robi interesy z KK.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA(...)HAHAHHA.
Nie rozśmieszaj mnie nawet bo dostanę przepukliny ze śmiechu.
Kurwa jak w 1 zdaniu można dać "wośp" i "płaci za wszystko sam" to ja nie ogarniam.
O kurwa chłopie dałeś mi humor na cały dzień tym oksymoronem
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów