Splun lub wylej jakiś płyń żeby zobaczyć gdzie jest ziemia żebyś wykopał się do góry a nie w dół
Z poradnika jak cię przysypie lawina
Splun lub wylej jakiś płyń żeby zobaczyć gdzie jest ziemia żebyś wykopał się do góry a nie w dół
Pod warunkiem że masz na to miejsce, a to rzadko się zdarza.
Lepiej zesrać się ze strachu i wyczuwać, czy srachuchna spływa ci do nóg, czy leci w stronę ryja
Tak mi się wydaje, że dwoma rękami szybciej by go wykopał.
Ale nagranie by nie wyszło. Może liczył na to że się udusi.
A gdyby to nie były kanapy to na nie kopali raczej !!!!
Też oglądałem Macgajwera.
Z relacji ludzi, którzy przeżyli lawinę wynika że najpierw lawina zachowuje się jak bardzo gęsty płyn a gdy już stanie zaczyna betonować w kilka sekund i nie ma szans na jakikolwiek ruch. Jeśli masz szczęście wokół głowy wytworzy się przestrzeń, jeśli nie to topisz się w śniegu i tyle. Czytałem też relacje faceta, który miał to szczecie że ze śniegu wystawała mu tylko twarz i tak przeleżał ponad godzinę. Nie było szans na odkopanie się mimo że leżał pod niezbyt grubą warstwą śniegu.
Nie mógł dwoma bo w jednej telefon z nagrywaniem...
i to jest prawdziwy operator, a nie pizdy co kończą w najlepszym momencie
Ale nagranie by nie wyszło. Może liczył na to że się udusi.
"Kurwa, Tomek. Weź nie umieraj jeszcze przez chwilę. Zajebisty materiał będę mieć"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów