Kiepsko się ta zimowa zabawa skończyła.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
the_p napisał/a:
bo ja wiem czy tak kiepsko, wygląda zabawnie
Mnie przeraża w tej sytuacji, że można się szybko udusić.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Plus śniegu taki że Ci płuc nie zaleje.
xD ale pitolicie xD typ itak wyjdzie spod śniegu i dalej to samo będzie robić aż zdechnie pod śniegiem lub od kulki murzyna xD zero nauki amerykanie się nie uczą
Kiepsko by skończył gdyby nie było pomocy, raczej nic mu nie jest tylko się dusił.
Kriski napisał/a:
Plus śniegu taki że Ci płuc nie zaleje.
Płuc nie zaleje, ale bardzo szybko się zbija w twardą masę, więc jak cię przygniata to zaciska też klatkę piersiową i nawet jak znajdziesz malutką szczelinę to ciężko złapać oddech.
Jesse.Pinkman napisał/a:
No ale uratowali go więc zabawa przednia musiała być.
Wiesz jak on się do końca dnia musiał czuć?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów