prawko od 70 roku życiu odnawialne co drugi rok po badaniach lekarskich a od 80tki niech już seniorów wożą dzieci i wnuki.
Dla bezpieczeństwa wszystkich, tak to widzę...
Tez mi się pare razy zdarzyło ze zaczynałem zasypiać.
czarna fortunaDzień dobry, Ja powiem tak: Jeśli ktoś kończy 60 lat powinno mu się odbierać prawo jazdy i dawać kartę na rower z 3 kołami. Takie jest moje zdanie i tylko moje bo jest moje a to co moje jest najmojsze! Pozdrawiam właścicieli 3 kołowych rowerów.
Najwięcej wypadków powodują kierowcy do 26 roku życia. Jak sobie człowiek przypomni co wyprawiał w tym wieku za kierownicą to włos się jeży . Wiec ok, do 80 ale od 27 roku życia
To strona dla dorosłych wypierdalaj na e-lekcje
Statystyka tak mówi, ale jak wiadomo idąc z psem na spacer statystycznie macie po 3 nogi.
Fakt, młode wilki powodują więcej wypadków, ale zazwyczaj są to wypadki w stylu zawinięcie się na drzewie rozjebaną beemką na trzech kołach, niedostosowanie warunków, poślizgi, wjazd w dupę bo nie wyhamował itp. Czasami coś gorszego ale statystykę w liczbach produkuje każda pierdoła. Zazwyczaj zabijają samych siebie (i kolegów) przez głupią brawurę.
A jest różnica pomiędzy głupią brawurą, a tym, że DZIAD JEBANY NIEDOWIDZI, NIE ROZUMIE ZNAKÓW BO PRAWKO ZDAWAŁ ROBIĄC RUNDĘ WKOŁO SKLEPU, NIE USTĘPUJE PIERWSZEŃSTWA BO NIE I CHUJ, NIE ZOBACZYŁ MATKI Z DZIEĆMI NA PASACH BO OKULARÓW ZAPOMNIAŁ i tak można mnożyć w setki. To co odpierdalają smarkacze za kółkiem przyprawia o zażenowanie, ale to co odpierdalają dziady powoduje od razu palpitację serca.
"prawko od 70 roku życiu odnawialne co drugi rok po badaniach lekarskich a od 80tki niech już seniorów wożą dzieci i wnuki.
Dla bezpieczeństwa wszystkich, tak to widzę..."
spoko... za jakis czas samochody autonomiczne, wynajmowane niczym uber, bez mozliwosci zakupu... nie bedziesz mial niczego i bedziesz "szczesliwy" - nowa wizja zjebow z EU
Czy prawdziwe szczęście to posiadanie samochodu i prawa jazdy?
Statystyka tak mówi, ale jak wiadomo idąc z psem na spacer statystycznie macie po 3 nogi.
Fakt, młode wilki powodują więcej wypadków, ale zazwyczaj są to wypadki w stylu zawinięcie się na drzewie rozjebaną beemką na trzech kołach, niedostosowanie warunków, poślizgi, wjazd w dupę bo nie wyhamował itp. Czasami coś gorszego ale statystykę w liczbach produkuje każda pierdoła. Zazwyczaj zabijają samych siebie (i kolegów) przez głupią brawurę.
A jest różnica pomiędzy głupią brawurą, a tym, że DZIAD JEBANY NIEDOWIDZI, NIE ROZUMIE ZNAKÓW BO PRAWKO ZDAWAŁ ROBIĄC RUNDĘ WKOŁO SKLEPU, NIE USTĘPUJE PIERWSZEŃSTWA BO NIE I CHUJ, NIE ZOBACZYŁ MATKI Z DZIEĆMI NA PASACH BO OKULARÓW ZAPOMNIAŁ i tak można mnożyć w setki. To co odpierdalają smarkacze za kółkiem przyprawia o zażenowanie, ale to co odpierdalają dziady powoduje od razu palpitację serca.
Dzień dobry, Ja powiem tak: Jeśli ktoś kończy 60 lat powinno mu się odbierać prawo jazdy i dawać kartę na rower z 3 kołami. Takie jest moje zdanie i tylko moje bo jest moje a to co moje jest najmojsze! Pozdrawiam właścicieli 3 kołowych rowerów.
Jaka jest różnica miedzy brakiem świadomości o swojej głupocie czy o swoich niedomaganiach? Żadna, a skutki jednakowe.
A akurat pieszych więcej jest trafionych przez właśnie głupią brawurę lub nawaloną młodzież.
Dowcipne hasełka na temat statystyki nie są argumentem
Ile ci zostało do 60?