Standardowo Rosja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
Chujem jest koleś który temu motocykliście zajechał drogę. Poza tym mógł zjechać na ten pas bo było możność jechania prosto i skręcenia w prawo... Nie wiesz czy chciał go wyprzedzić czy skręcić w prawo.
Widać po Twojej wypowiedzi jak się zachowujesz na drodze... Jeśli w ogóle masz prawko.
Chujem jest koleś który temu motocykliście zajechał drogę. Poza tym mógł zjechać na ten pas bo było możność jechania prosto i skręcenia w prawo... Nie wiesz czy chciał go wyprzedzić czy skręcić w prawo.
Widać po Twojej wypowiedzi jak się zachowujesz na drodze... Jeśli w ogóle masz prawko.
@Wesoły
Nawet jak chciał skręcać w prawo to, na jednym pasie nie ma jazdy równoległej. Motocykliści są równo uprawnieni a nie uprzywilejowani. To samo tyczy się korków, opłat za autostrady itp. Chuj w cyce wszystkim motocyklistom.
Nawet jak chciał skręcać w prawo to, na jednym pasie nie ma jazdy równoległej. Motocykliści są równo uprawnieni a nie uprzywilejowani. To samo tyczy się korków, opłat za autostrady itp. Chuj w cyce wszystkim motocyklistom.
Wy się kłócicie a ja mam wyjebane na ruskich i chuj mnie obchodzi czy sie wypierdolił
@up up
Jak na Twój wiek to gadasz jak 15-latek. Sam jeżdżę samochodem i motocyklem więc mam szacunek i do jednych i do drugich. Nie twierdzę też, że motocykliści są bardziej uprzywilejowani. Równie dobrze mógłby to być samochód... Tak poza tym nie jechał równolegle na jednym pasie bo zjechał na drugi.
Pozdro
PS to nie kłótnia tylko wyrażanie własnych poglądów
Jak na Twój wiek to gadasz jak 15-latek. Sam jeżdżę samochodem i motocyklem więc mam szacunek i do jednych i do drugich. Nie twierdzę też, że motocykliści są bardziej uprzywilejowani. Równie dobrze mógłby to być samochód... Tak poza tym nie jechał równolegle na jednym pasie bo zjechał na drugi.
Pozdro
PS to nie kłótnia tylko wyrażanie własnych poglądów
Jebać kluski z mięsem!
lelak w mesiu nawet nie luknął w lusterko (chociaż stopy mu się zapaliły ) brak kierunkowskazu, ba linia ciągła, motocyklista jechał prawidłowo, zmienił pas do jazdy na wprost i w prawo...
Mówcie co tam sobie chcecie obydwaj zawinili. Koleś na szlifierce nie powinien wyprzedzać z prawej, a ten mózg w szmelcedesie powinien zachować szczególną ostrożność przy zmianie pasa.
A dlaczego kurwa nie mógł wyprzedzać po prawej? 3 pasy w jedną stronę więc nawet poza terenem zabudowanym można legalnie wyprzedzać po prawej. Tak jak przy minimum 2 pasach w zabudowanym.
Ale co ja tu pisze do imbecyli którzy samochód widzieli jak im przez wioskę przejeżdżał, a wszystkie znaki drogowe na złom posprzedawali.
Ale co ja tu pisze do imbecyli którzy samochód widzieli jak im przez wioskę przejeżdżał, a wszystkie znaki drogowe na złom posprzedawali.
Invii, czytając te durne komentarze nad Tobą czekałem tylko czy ktoś się znajdzie i wytłumaczy jak to się odbywa prawidłowo, browarek!
Wesoły napisał/a:
Sam jeżdżę samochodem i motocyklem więc mam szacunek i do jednych i do drugich.
W Polsce to chyba jest tak, że ma się szacunek dla innych uczestników ruchu którzy poruszają się tym czym ty - dla przykładu jeżdzę rowerem i rozumiem, że czasem blokuję ruch dla kierowców, więc staram się dać wyprzedzić. Z drugiej strony, jak jadę samochodem to nie pierdolę bez sensu, jak to strasznie ten rowerzysta blokuje mi droge i jaka to jest bieda.
Tak więc chillout czymkolwiek się jedzie, ewentualnie jak się Wam nie podobają osoby na danym środku lokomocji, to przejeźdzcie się nim i będziecie mogli wszystko zrozumieć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów