📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Rozumiem, że trzeba dbać o środowisko i mieć pewien szacunek do zwierząt, ale taki manifest jaki właśnie oglądamy jest zwyczajnie głupi i przez to ludzie mają coraz mniejszy szacunek do tych nadmiernie "szanujących" zwierzęta.
A i ci ludzie sprawiają swoim zachowaniem wrażenie nie do końca świadomych tego co robią.
A i ci ludzie sprawiają swoim zachowaniem wrażenie nie do końca świadomych tego co robią.
Fajna sprawa. Nie dość że sobie nekro-zoofil poużywa to jeszcze przy akompaniamencie.
Ode mnie piwo.
Ode mnie piwo.
Tak mi się przypomniało
Po polowaniu na polanie leży pokotem ułożona zwierzyna - lisy, zające, sarny, jelenie łosie i dziki.
Mniej pijany od pozostałych myśliwych - szef koła łowieckiego oraz leśniczy przechadzają się dumni z efektów polowania.
W pewnym momencie ze zdumieniem i zgrozą ujrzeli leżące między jeleniami ciało ubrane w khaki z dubeltówką na ramieniu.
Momentalnie wytrzeźwieli.
Szybki telefon na pogotowie i policję.
.
.
.
Przybyły na miejsce lekarz stwierdził, że postrzał nie był śmiertelny, ale denat zmarł z powodu... wypatroszenia.
Po polowaniu na polanie leży pokotem ułożona zwierzyna - lisy, zające, sarny, jelenie łosie i dziki.
Mniej pijany od pozostałych myśliwych - szef koła łowieckiego oraz leśniczy przechadzają się dumni z efektów polowania.
W pewnym momencie ze zdumieniem i zgrozą ujrzeli leżące między jeleniami ciało ubrane w khaki z dubeltówką na ramieniu.
.
.
.
Przybyły na miejsce lekarz stwierdził, że postrzał nie był śmiertelny, ale denat zmarł z powodu... wypatroszenia.
Ciekawe jak by wyglądała podobna akcja na zwieńczenie polowania na bezglutenowe pierożki
Jod123 napisał/a:
Tak mi się przypomniało
.
.
.
no i już nieprawda, bo pokot nie jest patroszony jeszcze. zwyczajnie, upolowana zwierzyna leży wg hierarchii, grany jest sygnał "koniec polowania" i "Darz bór". czasem wybiera się króla polowania, czasem nie. ale pokot nie jest patroszony...
Jestem myśliwym, człowiek się urobi po pachy żeby zwierzęta miały bezpieczne środowisko do życia. Dokarmianie, usuwanie wnyków, planowanie odstrzałów żeby zwierzęta, których jest za dużo, np z powodu braku wrogów naturalnych (patrz lisy i dziki). Współpraca z weterynarzem przy chorych zwierzętach, budowanie paśników, alarmowanie służb o zaśmiecaniu/zanieczyszczaniu lasów, sprzątanie itd...
I słowo daje, jak mi przyjdzie taka zielona pizda i zacznie te swoje mądrości o zabijaniu biednych zwierzątek dla mięsa i futra pod płaszczykiem pomocy dla nich to literalnie zaczynam być za eutanazją.
pozdrawiam
I słowo daje, jak mi przyjdzie taka zielona pizda i zacznie te swoje mądrości o zabijaniu biednych zwierzątek dla mięsa i futra pod płaszczykiem pomocy dla nich to literalnie zaczynam być za eutanazją.
pozdrawiam
0:23 to nie ten typ od krzyża, palikota gejów i innych wydarzeń?
Skurwiel jest wszędzie.
Skurwiel jest wszędzie.
Jedni i drudzy popierdoleni i to w ten sam sposób.
Jesteś głodny - zajeb coś i zjedz, a nie festyn, pizdy, dzwonki, śpiewy, baloniki. Fiuty wywalić i demonstrować, który większy zamiast chwalić się zabiciem zwierząt sprzętem którego nawet sami zbudować nie potrafią. Ale muszą się pochwalić jak te chujki co robią zdjęcia wszystkiemu na talerzu.
A drudzy - taka sama pokazówka tylko innego typu spierdolenia.
Ale piwo oczywiście jest - za pokaz dwóch grup szarpiących się świrów.
Jesteś głodny - zajeb coś i zjedz, a nie festyn, pizdy, dzwonki, śpiewy, baloniki. Fiuty wywalić i demonstrować, który większy zamiast chwalić się zabiciem zwierząt sprzętem którego nawet sami zbudować nie potrafią. Ale muszą się pochwalić jak te chujki co robią zdjęcia wszystkiemu na talerzu.
A drudzy - taka sama pokazówka tylko innego typu spierdolenia.
Ale piwo oczywiście jest - za pokaz dwóch grup szarpiących się świrów.
Zielone pizdy, las widziały w broszurkach a są najmądrzejsze. Zadymę zrobić to tak, ale do lasu się wybrać to nie, bo zimno, mokro, wifi nie ma. Zero wiedzy o przyrodzie ale łeb pełen eko haseł. Od paru lat mam działkę pod lasem i obserwuje "co w trawie piszczy" i moim głównym spostrzeżeniem jest to jak mało wiem o całym ekosystemie, poszczególnych gatunkach itd. tylko śmieci i darcie mordy w lesie wkurwia mnie tak samo.
Czyli wnyki i sidła ok?
samon napisał/a:
zamiast chwalić się zabiciem zwierząt sprzętem którego nawet sami zbudować nie potrafią.
Czyli wnyki i sidła ok?
samon, Raz w roku robią sobie festyn jak rolnicy dożynki, bo taką mają tradycję i to sięgającą dawnych czasów, poza tym nic z tego mięsa się nie zmarnuję, więc nie wiem o chuj ci chodzi. Tak jak wyżej ci urfis, napisał, bycie w związku myśliwskim to nie tylko odstrzał zwierząt, więc mają raz w roku prawo spotkać się pochwalić i dobrze się przy tym bawić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów