📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BambiPMT napisał/a:
Gdzie drugą część jak go kopią po mordzie?
Nie ma. Rolkarz uciekł i nie zdążyli. Ale może go złapią i będzie.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Jebać rolkarzy. Brawo dla Ukraińca, bo Polak to by tylko komentarze w necie wypisywał o pedałach na rolkach zamiast wypierdolić takiego z parku.
Wyjdź na ulicę i każdemu ukrowi galę opierdol cioto. Ha tfuu
Jebać Banderowców, ale bym mu napierdolil gdyby ma mnie trafiło !!!!!!
Jebany widlarz
Kutaw napisał/a:
UkrainSSkie scierwo. Chwała Rosji i Polsce!
A spierdalaj z tymi ruskami. Jak ci się tak podoba to wypad do moskwy.
Ruskie ukrainców zabijają a ciapakom z czeczeni w dupe wchodzą.
Wyczyścili by wcześniej swój kraj zanim biorą się za inny.
Jak dla mnie to oni są tak samo chuja warci teraz jak talibowie z afganistanu.
jak spierdala przed ukrowskim panem, zalosne, nic dziwnego ze sie gowna tutaj tak panoszą
dolne tysiąclecie w Katowicach, spotkam tą kurwę to mu najebie, nagram
ss1jw0ra napisał/a:
dolne tysiąclecie w Katowicach, spotkam tą kurwę to mu najebie, nagram
On ma 15 lat, koniec wakacji i jeździ sobie na rolkach. Tak bardzo Ci przeszkadza? Jeśli tak, to nie różnisz się wcale od tego menela. Nawet język rynsztokowy macie taki sam.
Piwnni mu mordę oprać tak z gościnności temu ukrowi banderwcowi najebanemu
Takie małe kundle są najgorsze. Drą ryja bez powodu. Na smalec też się nie nadają.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
To wiedział każdy w miarę inteligentny człowiek w tym kraju.
Tylko szkoda że Nas tak mało.
W każdym kraju gdzie uchodzcy/nachodzcy zaczynaja stanowic znaczacą część społeczeństwa,k zaczynają stawać się coraz bardziej agresywni w stosunku do swoich gospodarzy.
Udowodnione na całym świecie od zarania dziejów.
Powiem tak. Każdy wiedział że tak będzie ale Kaczyński i Tusk woleli lizać dupę unii i przyjmować tych dzikusów i jak tak dalej pójdzie to rodowici Polacy zostaną wdeptani w ziemię przez jakichś murzynow i ruskie odłamy
Pierdolić Ukrów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów