Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach. Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć: orzeźwia moją duszę. Wiedzie mnie po właściwych ścieżkach przez wzgląd na swoje imię. Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną. Twój kij i Twoja laska są tym, co mnie pociesza. Stół dla mnie zastawiasz wobec mych przeciwników; namaszczasz mi głowę olejkiem; mój kielich jest przeobfity. Tak, dobroć i łaska pójdą w ślad za mną przez wszystkie dni mego życia i zamieszkam w domu Pańskim po najdłuższe czasy.
Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach. Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć: orzeźwia moją duszę. Wiedzie mnie po właściwych ścieżkach przez wzgląd na swoje imię. Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną. Twój kij i Twoja laska są tym, co mnie pociesza. Stół dla mnie zastawiasz wobec mych przeciwników; namaszczasz mi głowę olejkiem; mój kielich jest przeobfity. Tak, dobroć i łaska pójdą w ślad za mną przez wszystkie dni mego życia i zamieszkam w domu Pańskim po najdłuższe czasy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Normalnie jak czarnuchy w Mozambiku... Po kiego chuja on lata z tym szamańskim artefaktem po okolicy, skoro bóg jest wszędzie? Musi latać helikopterem, bo na ziemi w kościele bóg go nie wysłucha czy jak to jest? Musi być te parę metrów wyżej, bo bóg niedosłyszy na jedno ucho? A może moc artefaktu lepiej działa z góry, a z kościoła gorzej?
Jest tu jakiś katol, który wyjaśni trochę prawidłowości zaklęć?
Wyjasnie ci to szybko.
To ze ty jestes bogaty, nie znaczy ze wszyscy sa.
Tak samo tutaj to ze ten ksiądz jest dziwakiem nie znaczy ze wszyscy sa.
Nic nie kumasz, kapłan pełni rolę wzmacniacza i drastycznie poprawia działanie zaklęć leczących.
Normalnie jak czarnuchy w Mozambiku... Po kiego chuja on lata z tym szamańskim artefaktem po okolicy, skoro bóg jest wszędzie? Musi latać helikopterem, bo na ziemi w kościele bóg go nie wysłucha czy jak to jest? Musi być te parę metrów wyżej, bo bóg niedosłyszy na jedno ucho? A może moc artefaktu lepiej działa z góry, a z kościoła gorzej?
Ten artefakt to hostia czyli ciało Chrystusa. Ciała Chrystusa nie ma wszędzie tylko w Hostii.
pokalaj się lepiej synu.. nie bojąc się tez można umrzeć...
Ale kurwa pokazales klasę haha gratuluję jesli każdy katol robi tak jak Ty, nie mam zamiaru sie pokalać bo jestem dumnym czlowiekiem i znam swoją wartość przykro mi ze masz inaczej
pokalać
1. «zhańbić, skompromitować, zbezcześcić»
2. «powiedzieć lub zrobić coś, co przynosi ujmę»
3. daw. «zanieczyścić, pobrudzić»
pokalać się «zhańbić się
Nie dziwi mnie, że tyle lat religia dobrze się trzymała, bo łatwo było kontrolować nią głupie tłumy. Ale w dzisiejszych czasach? Przy tym dostępie do wiedzy, przy tej ogromnej wolności jaką każdy posiada? Jak można być tak ograniczonym umysłowo, żeby wierzyć w takie bajki?!
Niepojęte.
Możesz przestać pierdo**ć, za przeproszeniem.
Przez takich jak Ty, ONI już widzą że ludzie powoli zaczynają myśleć.
I zaczynają zastawiac nowe pułapki.
Przez te nikomu niepotrzebne rewolucje w Honkogu czy w Francji, żółte kamizelki.
Wypuścili małego skurwhsynka.
Lepiej było siedzieć w domu i dalej sobie klepać niewolniczą dole.
A to twoja sprawa gdzie kto chodzi i co robi?
Tak gdzie byłeś i co robiłeś pucuj się!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów