📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Soczyście Pewnie Francja tam małpy żyją pośród ludzi.
lewy sierpowy centralnie w kinola brawo ! ale mogła jeszcze coś dołożyć
Narzecze da Silvów, bijąca pyta z 5 razy, czy widziała jego Facebooka, a potem pyta: ile racy ci mówiłam, żebyś się odjebała od Gabriela. Więc tak, poszło o kutasa
~phrontch napisał/a:
Narzecze da Silvów, bijąca pyta z 5 razy, czy widziała jego Facebooka, a potem pyta: ile racy ci mówiłam, żebyś się odjebała od Gabriela. Więc tak, poszło o kutasa
Zuch! Ale mnie ubiegłeś łotrze!
Jak zwykle STANDARD Muszyny zawsze z PARTYZANTA!!!!!! Czarne cioty bez honoru
Kurwa jak ja nie cierpię portugalskiego. Hiszpański jest spoko, ale portugalski to porażka.
Film mozna by lo skrocic do 5 sekund
Jak to było w "Zielonej mili"? Każdy pies kiedyś ugryzie pierwszy raz. Zadając się z małpami musisz się liczyć z tym, że tak to się może skończyć. Małpa bez kija nad grzbietem staje się agresywna.
kurwy sie biją o chłopaka a on ma je przy chuju
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
wertuqq napisał/a:
Kurwa jak ja nie cierpię portugalskiego. Hiszpański jest spoko, ale portugalski to porażka.
A wiesz, ze dla obcokrajowców portugalski jest podobny w brzmieniu jak polski? Nie ściemniam
Telewizor zajebisty. Chyba tam mają Facebooka w telegazecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów