Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Psie nudy
CrazyEdek • 2024-01-27, 13:35
Na tarasie leży leń, nic nie robi cały dzień.

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
Antoni79 2024-01-27, 13:54 24
Raczej już po pchlarzu, a kotek niestety dalej głodny.
Zgłoś
psotna_cipka 2024-01-27, 14:11 60
Piękna scena. Kundle jedyne co potrafią to sranie gdzie popadnie i lizanie się po jajach. Jednego szkodnika mniej.
Zgłoś
BigLebovsky 2024-01-27, 14:39 104
psotna_cipka napisał/a:

Piękna scena. Kundle jedyne co potrafią to sranie gdzie popadnie i lizanie się po jajach. Jednego szkodnika mniej.

To najgłupszy wpis jaki czytałem na sadolu, a czytałem wiele. Twoja dalsza egzystencja nie ma sensu, idź się odjebac a nam nagraj dobry materiał.

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
leonidkacap 2024-01-27, 14:43 7
zamiast pilnowac to się opierdalał jak nasi wykwalifikowani pracownicy ochrony czyli emeryci
Zgłoś
szwarc_one 2024-01-27, 15:00 17
Idź pan w chuj mieszkać w takim miejscu gdzie takie dopierdolone kotki grasują. Chyba bym wybudował ambonę, wystawił jakaś owieczkę jako przynętę i czekał ze strzelba
Zgłoś
DmNQ 2024-01-27, 15:14 9
Antoni79 napisał/a:

Raczej już po pchlarzu, a kotek niestety dalej głodny.

Przecież widać ze uciekł tam na schodach xd
Zgłoś
kubarozpruwacz 2024-01-27, 16:34 2
Już lepiej jakby właściciel zamiast psa, złapał małego tygrysa i go oswoił.
Zgłoś
t................e 2024-01-27, 16:35 1
Teraz ma przynajmniej trochę rozrywki
Zgłoś
siewie 2024-01-27, 18:08 14
To po huja mieć psa "obronnego" w takiej krainie gdzie koty wpierdalają psy
Zgłoś
majeńka 2024-01-27, 18:33 3
siewie napisał/a:

To po huja mieć psa "obronnego" w takiej krainie gdzie koty wpierdalają psy

Jak ludzie wypłoszyli zwierzynę, co koty mają jeść?

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
Baronessa 2024-01-27, 19:02 2
Na chuj on go łapał, jak potem puścił?! Pobawić się z nim chciał...?
Swoją drogą zajebista sprawa mieć chatę w takiej dżunglii. Wychodzisz na spacer i nie wiesz, czy wrócisz do domu żywy...
Zgłoś
pazuzu 2024-01-27, 21:07 1
Baronessa napisał/a:

Na chuj on go łapał, jak potem puścił?! Pobawić się z nim chciał...?
Swoją drogą zajebista sprawa mieć chatę w takiej dżunglii. Wychodzisz na spacer i nie wiesz, czy wrócisz do domu żywy...

Raczej nie puścił specjalnie tylko pies wypadł gdy kotek zaskoczył
Zgłoś
rodziu81 2024-01-27, 22:08 1
Za gardło błyskawicznie złapał. szok jaka piękna scena. piesek null szans
Zgłoś
ja_nemo 2024-01-27, 22:30 10
BigLebovsky napisał/a:

To najgłupszy wpis jaki czytałem na sadolu, a czytałem wiele. Twoja dalsza egzystencja nie ma sensu, idź się odjebac a nam nagraj dobry materiał.

Sam spierdalaj z jebanymi kundlami! Najpierw taki leży i liże sobie otwór a później ciebie psie po ryju kutasiarzu pierdolony. Jedyne prawo jakie mają zwierzęta to mają prawo być smaczne! I się nie zesrajcie kurwy pro animal jebana wasza mać albo sadustic albo wyjebac się do green day czy inne kurwa Mac

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów