📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Piękna scena. Kundle jedyne co potrafią to sranie gdzie popadnie i lizanie się po jajach. Jednego szkodnika mniej.
psotna_cipka napisał/a:
Piękna scena. Kundle jedyne co potrafią to sranie gdzie popadnie i lizanie się po jajach. Jednego szkodnika mniej.
To najgłupszy wpis jaki czytałem na sadolu, a czytałem wiele. Twoja dalsza egzystencja nie ma sensu, idź się odjebac a nam nagraj dobry materiał.
Antoni79 napisał/a:
Raczej już po pchlarzu, a kotek niestety dalej głodny.
Przecież widać ze uciekł tam na schodach xd
Już lepiej jakby właściciel zamiast psa, złapał małego tygrysa i go oswoił.
Teraz ma przynajmniej trochę rozrywki
To po huja mieć psa "obronnego" w takiej krainie gdzie koty wpierdalają psy
siewie napisał/a:
Jak ludzie wypłoszyli zwierzynę, co koty mają jeść?To po huja mieć psa "obronnego" w takiej krainie gdzie koty wpierdalają psy
Swoją drogą zajebista sprawa mieć chatę w takiej dżunglii. Wychodzisz na spacer i nie wiesz, czy wrócisz do domu żywy...
Baronessa napisał/a:
Na chuj on go łapał, jak potem puścił?! Pobawić się z nim chciał...?
Swoją drogą zajebista sprawa mieć chatę w takiej dżunglii. Wychodzisz na spacer i nie wiesz, czy wrócisz do domu żywy...
Raczej nie puścił specjalnie tylko pies wypadł gdy kotek zaskoczył
Za gardło błyskawicznie złapał. szok jaka piękna scena. piesek null szans
BigLebovsky napisał/a:
To najgłupszy wpis jaki czytałem na sadolu, a czytałem wiele. Twoja dalsza egzystencja nie ma sensu, idź się odjebac a nam nagraj dobry materiał.
Sam spierdalaj z jebanymi kundlami! Najpierw taki leży i liże sobie otwór a później ciebie psie po ryju kutasiarzu pierdolony. Jedyne prawo jakie mają zwierzęta to mają prawo być smaczne! I się nie zesrajcie kurwy pro animal jebana wasza mać albo sadustic albo wyjebac się do green day czy inne kurwa Mac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów