Nie wrzucam do działu hard, specjalnych obrzydliwości to tu nie ma ;P
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No tak, zabawy jak w filmie autopsja.
swoją drogą, przyjemny zawód
lepszy niż wyciąganie czyiś gówien z szamba... Tu co najwyżej zesrać ci się może jeden trup a tam masz hektolitry gówna xD
jak się robi takie sztuczki?
Ale jemu brzuch i głowa się rusza :F Do dupy z takim trupem
niema takiego straszenia
koleś już nigdy nie przestraszy się na żadnym screamerze.
o ile to nie fake bo trupek mało blady coś.
riodoro1 napisał/a:
koleś już nigdy nie przestraszy się na żadnym screamerze.
świeżynka, jeszcze ciepły zapewne
a ja tam to już widziałem, i nawet ktoś tłumaczył dlaczego tak się działo.
tylko czy to było tutaj, czy nie tutaj to już nie wiem
tylko czy to było tutaj, czy nie tutaj to już nie wiem
Moja siostra studiuje prawo , opowiadała mi jak była na sekcji zwłok i ich gość prowadzący tak zrobił , że miał już gotowego (rozciętego) kolesia i tam włożył słoik z marmoladą ; D
Mówi , że 3 osoby uciekły , a reszta się porzygała , jak gość na luzaku zaczął to pałaszować ; P
Mówi , że 3 osoby uciekły , a reszta się porzygała , jak gość na luzaku zaczął to pałaszować ; P
Silvermoons napisał/a:
Moja siostra studiuje prawo , opowiadała mi jak była na sekcji zwłok i ich gość prowadzący tak zrobił , że miał już gotowego (rozciętego) kolesia i tam włożył słoik z marmoladą ; D
1: To fajnie
2: Pozdrow tego prowadzącego
3: Pozdrow siostre, a jak jest fajna to daj jej nr
dębowa napisał/a:
prundem.jak się robi takie sztuczki?
impulsy elektryczne poruszaja miesniami. mozesz to latwo sprawdzic- zamocz palce w wodzie i wsadz do kontaktu, a nastepnie staraj sie nie ruszac
Gdyby ten koleś pod stołem nie siedział to mogłoby to być zjawisko pośmiertnego ruchu ciała, czyli że po śmierci mimo tego że mózg już wysiadł to niektóre sfery nerwowe mogą być dalej aktywne i mogą wykonać samowolny ruch ciała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów