📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Niech nie puszcza dźwięków to zobaczymy czy "rozmawiać" będą, ale pomysł zacny
Za psy gadające przez Skype zawsze piwo
Będą będą puściłem to mojemu psu i nie mogę go ogarnąć wyje jak pojebany
0:15 ale mu dojebał xD
Jak na moje to nie psy, a ten sam pies wcześniej nagrany... Nagrali jak go jakieś dźwięku wkurwiały.
Czy może mi ktoś to przetłumaczyć? Zrozumiałem jedynie fragment o hydrancie na rogu ulicy i nodze właścicielki.
tylko z rozmachem żeby na sadolu dobrze się oglądało
Ja tam widzę filmik z mediaplayera 9, którzy przedstawia tego samego psa nagranego wcześniej jak wył
ale co ja tam wiem, przecież wam by można było wcisnąć że to chiński pies z wymiany erasmusa w schornisku
ale co ja tam wiem, przecież wam by można było wcisnąć że to chiński pies z wymiany erasmusa w schornisku
Dlaczego jak przeczytalem pierrwsze slowo, to odrazu gangnam style mi sie skojarzylo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów