18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2020-03-27, 19:24 6
rozumiem materiał ale dobrana muzyka to kurwa żywcem z TVN z programu wszyscy ludzie PISu
Zgłoś
żmij 2020-03-27, 19:38 6
Jak się miewają pieseczki? Nie struły się?
Zgłoś
B................1 2020-03-27, 19:42 23
w polsce się przepisy zmieniły, pies nie ma prawa pogryźć nikogo nawet na prywatnej posesji bo właściciel może iść siedzieć jebana polska
Zgłoś
n3grom 2020-03-27, 22:20 1
Poesek macha ogonem, bawic sie chce
Zgłoś
Juzwa 2020-03-27, 22:21 4
Bronek_Komar1 napisał/a:

w polsce się przepisy zmieniły, pies nie ma prawa pogryźć nikogo nawet na prywatnej posesji bo właściciel może iść siedzieć jebana polska

A jak udowodnią, że to mój pies? Poza tym psy mają zęby w mordach, żeby gryźć.
Zgłoś
Black Snake 2020-03-27, 22:38 12
Bronek_Komar1 napisał/a:

Głupie. Ale Polacy to też debile. Wożę paczki zjebom... I w chuj ludzi jest, którzy posiadają dom i mają na furtce "UWAGA! Groźny pies", "Ja tu pilnuję! Wchodzisz na własne ryzyko!". Domofonu, dzwonka ani kurwa garnka z warzechą, w który szłoby napierdalać oczywiście przed płotem nie mają. Trzeba wejść i dobijać się do drzwi...
I teraz albo ryzykować i zostać pogryzionym... Albo wpierdolić 15 awiz w dzień i mieć na drugi dzień przejebane bo skargi przyszły "ale myśmy cały dzień w domu byli".
Zgłoś
andyq 2020-03-27, 23:03 2
Czy właściciel jest jakimś debilem? Takie bydle powinno być na łańcuchu. Przecież ta biedna psina mogła coś od niego złapać.
Zgłoś
n3grom 2020-03-27, 23:05 8
Black Snake napisał/a:

Głupie. Ale Polacy to też debile. Wożę paczki zjebom... I w ch*j ludzi jest, którzy posiadają dom i mają na furtce "UWAGA! Groźny pies", "Ja tu pilnuję! Wchodzisz na własne ryzyko!". Domofonu, dzwonka ani k***a garnka z warzechą, w który szłoby napie**alać oczywiście przed płotem nie mają. Trzeba wejść i dobijać się do drzwi...
I teraz albo ryzykować i zostać pogryzionym... Albo wpie**olić 15 awiz w dzień i mieć na drugi dzień przej***ne bo skargi przyszły "ale myśmy cały dzień w domu byli".

To robie zdjecie furtki i adresu a jak szef sie przewali to mu pokazuje. Chyba ze za mieciutki jestes, boisz sie ze cie zwolnia i wolisz biegac przed psem
Zgłoś
Ahmed1993 2020-03-27, 23:54
Po co rozprawiacie,że Polska to Polska tamto,mnie zastanawia na cholerę ten biały mały maltańczyk wącha dupę największemu psu gdy ten podgryza łajdaka a zachowanie pod koniec filmu jakby je szkolił, popierdolony ten film serio
Zgłoś
angel_punx 2020-03-28, 0:03 3
Bronek_Komar1 napisał/a:

Jakiś oddnośnik, Dziennik Ustaw, cokolwiek?.
Zgłoś
PoyeB 2020-03-28, 0:18
Miód na oczy.
Zgłoś
kaelem 2020-03-28, 5:45
Żenujące, że nikt z komentujących nie widział tu tego filmu wcześniej.... No cóż, jak się jest na sadolu krócej, niż kefir ma przydatności....
Zgłoś
zbyszko1986 2020-03-28, 5:45 1
Też że te psy nie bały się wścieklizny. Ciekawe czy murzyn szczepiony
Zgłoś
contracts 2020-03-28, 5:47
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem