Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w polsce się przepisy zmieniły, pies nie ma prawa pogryźć nikogo nawet na prywatnej posesji bo właściciel może iść siedzieć jebana polska
A jak udowodnią, że to mój pies? Poza tym psy mają zęby w mordach, żeby gryźć.
w polsce się przepisy zmieniły, pies nie ma prawa pogryźć nikogo nawet na prywatnej posesji bo właściciel może iść siedzieć jebana polska
Głupie. Ale Polacy to też debile. Wożę paczki zjebom... I w chuj ludzi jest, którzy posiadają dom i mają na furtce "UWAGA! Groźny pies", "Ja tu pilnuję! Wchodzisz na własne ryzyko!". Domofonu, dzwonka ani kurwa garnka z warzechą, w który szłoby napierdalać oczywiście przed płotem nie mają. Trzeba wejść i dobijać się do drzwi...
I teraz albo ryzykować i zostać pogryzionym... Albo wpierdolić 15 awiz w dzień i mieć na drugi dzień przejebane bo skargi przyszły "ale myśmy cały dzień w domu byli".
Głupie. Ale Polacy to też debile. Wożę paczki zjebom... I w ch*j ludzi jest, którzy posiadają dom i mają na furtce "UWAGA! Groźny pies", "Ja tu pilnuję! Wchodzisz na własne ryzyko!". Domofonu, dzwonka ani k***a garnka z warzechą, w który szłoby napie**alać oczywiście przed płotem nie mają. Trzeba wejść i dobijać się do drzwi...
I teraz albo ryzykować i zostać pogryzionym... Albo wpie**olić 15 awiz w dzień i mieć na drugi dzień przej***ne bo skargi przyszły "ale myśmy cały dzień w domu byli".
To robie zdjecie furtki i adresu a jak szef sie przewali to mu pokazuje. Chyba ze za mieciutki jestes, boisz sie ze cie zwolnia i wolisz biegac przed psem
Jakiś oddnośnik, Dziennik Ustaw, cokolwiek?.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów