- Muszę pana zmartwić. Pan nie ma kompleksów, pan naprawdę jest popierdolony...
- Muszę pana zmartwić. Pan nie ma kompleksów, pan naprawdę jest popierdolony...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
rusofil,
Ja pierdolę, rusofil, ale ty jesteś popierdolona. Od jakiegoś czasu przeglądam komentarze pod kawałami i z twoich wywnioskowałam, że jesteś pierdoloną, obrażoną na cały świat księżniczką, która chciałaby być zabawiana, a której nic się nie podoba. Jak, kurwa, chcesz, żeby na portalu pojawiały się jakieś ciekawe, śmieszne i sadystyczne treści, to je, kurwa, wstaw! Bo rzygam już tymi twoimi komentarzami, jako to sadistic schodzi na psy, a sama jeszcze nie dodałaś żadnego tematu! Inni się chociaż starają i wstawiają materiały, jednym się spodoba, innym nie, ale tobie to, kurwa, nic się nie podoba. Skoro wszystko nazywasz sucharami, pokaż coś, co takim sucharem nie jest. Albo najlepiej wypierdalaj stąd w pizdu.
Podaj swój adres, wysyłam pół litra, bo jedno piwo to za mało za tak soczysty hejt na rusofila
@eligurf nie napisałam, że ten dowcip jest dobry
@Wkurwiacz Dwa Tysiące
Jesteś pedofilem?
Aż tak to widać?
Rusofil ma rację, dowcip jest fatalny, bo nie logiczny. Gdyby końcówka brzmiała mniej więcej ".. bo jest pan beznadziejny / do niczego." (albo podobnie w znaczeniu), to dowcip awansowałby kilka lig wyżej. Kompleksy nie mają żadnego bezpośredniego związku z popierdoleniem. Trzeba znać znaczenie wyrazów. Autor pewnie w gimnazjum jest prymasem.
Aktualnie mamy spis 81 mędrców o podobnych walorach umysłu.
Tępy chuju i mocarzu mądrości. Gdybyś był na tyle mądry to spojrzałbyś na mój wiek. Spojrzałbyś i domyślił się: "aha na gimnazjum za stary". Ale zapatrzony w swoją niedojebistość nie dostrzegasz aż tak prostych szczegółów jak wiek autora itp. Za to kurwa specjalistą od psychologii jesteś. Gratuluję. Jesteś popierdolony.
Tępy chuju. Gdybyś był starszy niż gimnazjum to wiedziałbyś, że mało kto podaje prawdziwe dane w necie. Wiek, płeć, możliwości i skłonności. To wszystko lipa + prowokatorzy z różnych służb od czasu do czasu. Dojrzej, bo kiedyś pykniesz koleżankę Grodzkiej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów