📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Ech kurwa piękne czasy, lobotomia na katar, elektrowstrząsy na brak kataru, przymusowe kąpiele wężem strażackim raz w tygodniu...
Większość przypadków tutaj wygląda na ostre objawy PTSD - czas by się zgadzał, wszak to mniej więcej połowa I Wojny Światowej
Lobotomiowałbym jak reksio szynkę.
@figgin o tym samym pomyślałem jak gość spierdolił pod łóżko jakby bomba miała popierdolnąć
Zastanawiam się jaki ciąg myślowy towarzyszył wynalezieniu metody leczeniem np. zimną wodą albo machaniem czyjąś głową?
Ej stary kurwa, zauważyłeś, że jak twój kot wleciał wtedy do tego jeziora, to przestał się ruszać po chwili?
No ej kurwa taki spokojny, nie?
Właśnie wymyśliłem metodę na spokojność, będzie nobel hyhy
Ej stary kurwa, zauważyłeś, że jak twój kot wleciał wtedy do tego jeziora, to przestał się ruszać po chwili?
No ej kurwa taki spokojny, nie?
Właśnie wymyśliłem metodę na spokojność, będzie nobel hyhy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów