Podczas pożaru kliniki psychiatrycznej zginęło 18 ludzi, 6 smoków, dwóch geniuszy zła i 1 pokemon.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Koleś ogląda telewizję i nagle słyszy pukanie do drzwi. Wstaje, otwiera, a tam: Chuck Norris, Pikachu, zielony smok i facet od hot-dogów.
– Czego?
– Policja. Wiemy o narkotykach.
– Czego?
– Policja. Wiemy o narkotykach.
a nie było tam czasem ciapatych?
Uff, dobrze, że uciekłem na czas
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
tak słabe że nawet twoja stara sie nie zesra
There's no time to discriminate, Hate every motherfucker, That's in your way
Pacjenci szpitala psychiatrycznego przejęli placówkę. W zamian za wypuszczenie zakładników żądają jednego dolara i miliona helikopterów
@up masz piwo na zachętę
Nigdy nie brałem narkotyków, więc nie wiem, ale może mi powiesz, jak z Ciebie taki ekspert.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów