Proszę o napisanie w komentarzach jak i czy to na was w jakiś sposób zadziałało. Dziękuję dobranoc
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Proszę o napisanie w komentarzach jak i czy to na was w jakiś sposób zadziałało. Dziękuję dobranoc
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
amaru2137 napisał/a:
Proszę o napisanie w komentarzach jak i czy to na was w jakiś sposób zadziałało.
Nie, qski skończył się na 'Kill 'em all'.
Cytat:
Ten film sprawił, że zachciało mi się pić piwa siedząc na poręczy od balkonu i srając na balkon sąsiada z dołu. Też to mieliście ?
Po Rubber Johnny'm, Salad Fingers i przede wszystkim po tym www2.b3ta.com/mind-control/mindcontrolexperiment.swf już nic na mnie nie działa.
próbowałem sobie przy tym zwalić, nie dało się
O kurde, stary, ale to mocne, teraz widze duchy i inne chujstwa w pokoju, po co to tu wrzucałeś? Pojebało cie?
Mnie te psychodele nie ruszają. Wieksze zrycie mózgu robi mi Charlie "klab klab, klab klab"
na mnie to nie działa ale temu chujowi za oknem chyba coś się stało bo od godziny stoi i gapi się na mnie :/
Myśle że filmik nie jest specjalnie oddziaływający na człowieka, ale mimo to stawiam piwo za pomysł i wykonanie, kogokolwiek to jest
Nostry napisał/a:
próbowałem sobie przy tym zwalić, nie dało się
grassy86 napisał/a:
...temu chujowi za oknem chyba coś się stało bo od godziny stoi...
no to zagadka
dla muzyczki wrzucam
jakoś to na mnie nie działa... hm jedyna taka rzecz która mnie ruszyła to utwór "Anoxi" razem z "teledyskiem" na YT : D polecam :]
A ja oglądając film odebrałem telefon a w słuchawce usłyszałem dźwięk jakbym to ja dzwonił. Czy dzwonił do mnie ten dzieciak z filmu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów