📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wielkie, czarne i drze morde... prosty wniosek, jak takie coś można zaliczyć do razy ludzkiej?
Animal Planet: samica malpy spotyka samca mniejszej rangi i zaczyna atakowac:D
Cywilizowani? Przecież to gimbusy są!
Przez pierwsze kilka sekund myślałem "Psychopatka? No ale ona jest biała...", ale potem czarna małpa mnie uspokoiła.
Jak to ludzie? Gdzie Ci ludzi bo nie widzę?
— Fryderyk Nietzsche do chrześcijan-antysemitów
Tak jakby biali nie darli ryja i sie nie napierdalai ...
Gówno też jest zawsze brązowe.
W czasach walki o równouprawnienie kobiet i mężczyzn powinna dostać soczystą lepe w ryj...no bo kurwa inaczej sie chyba nie da!
U nas by poszło o kilo cukru ;]
(wstawiam chomika bo fajnie wygląda)
gdzie są chłopcy z K.K.K. ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów