18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
lowczy125 2011-03-17, 0:05
Małpa zawsze małpą będzie
Zgłoś
guess who? 2011-03-17, 1:54
@redslice

trza było dopisać jeszcze, że czytała Krystyna Czubówna..
Zgłoś
wpytkezbysia 2011-03-17, 13:47
ja tam rasistą nie jestem, ale asfalt powinien znać swoje miejsce

~=Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie=~
Zgłoś
Pavulon 2011-03-17, 16:16
Chyba o frytkę poszło ... Ten samiec zdajesię podpierdolił jej kawałek smażonego ziemniaka z talerza, a samica go na tym niecnym czynie przypaliła i w niewybredny sposób zażądała satysfakcji
A co do samej rasy to ja nic nie mam do murzynów.

Każdy człowiek powinien mieć przynajmniej jednego, ale po tym co tu się ogląda zastanawiam się poważnie czy nie sprzedać swojego Jakoś się narowiści robią, tylko nie wiem czy to zależy od wieku, płci czy ciężaru ...
A może to wypadkowa różnych konfiguracji Ma ktoś jakieś dane

ELE TAXI FORUM
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów