18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
Ingles 2011-03-15, 21:07
Psychopadka
Zgłoś
xgregor 2011-03-15, 21:10
Mój błąd - poprawione
Zgłoś
krzywy123321 2011-03-15, 21:23 3
kurwa a kto powiedział że to są ludzie?
Zgłoś
Fakerę 2011-03-15, 22:09 3
Nikt ci tak nie powie bo przecież widać kolor skóry... Sam mieszkałem kilka lat w Anglii i byłem świadkiem takich scen, to są pierdolnięci ludzie po prostu a co najśmieszniejsze że nie wiadomo na chuj się tak wydzierają i gibają??!!

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
Harry Pojeb 2011-03-15, 22:59 37
Wszystko przez jebanych Chińczyków i ich sztuczne materiały... Bawełna staje się coraz mniej potrzebna.
Zgłoś
kubus12343 2011-03-15, 23:30 1
hmm... ameryka, kraj bohaterów

Osama cie zajebie za robienie laski euro-cwelom
Zgłoś
matt_crew 2011-03-15, 23:43
oj nie pierdolcie, nic powaznego sie nie stalo
Zgłoś
lapps 2011-03-15, 23:53 17
W takiej sytuacji powinno sie delikwenta jebnac w szczenke, a jak upadnie to zbutowac. I nie mowcie mi tu o damskim boksie, bo damy sie tak nie zachowuja:[

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
KielJinLing 2011-03-16, 6:42 3
Pokłócili się o banana?

W obliczu śmierci nie ma sprytnych, nie ma odważnych, straszy brak uzyskania drugiej szansy
Zgłoś
Mr. Slow Flow 2011-03-16, 12:53
A tam pierdolicie, że małpa, a każdy z Was, by ją jebał ile wlezie
Zgłoś
Roszp 2011-03-16, 16:27 1
Cytat:

I niech ktoś mi powie że to cywilizowani ludzie

Niektórzy twierdzą nawet że to nie są ludzie
Zgłoś
adekk 2011-03-16, 16:34
pojebane małpy jak ja ich nie lubie :[

legalize it
Zgłoś
Jeadong 2011-03-16, 16:42
Winni są żydzi.
Zgłoś
PTX 2011-03-16, 16:43
poszło pewnie o bawełnę, lub kilogram bananów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów