18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Taka historia z życia mi się przypomniała.

Za czasów dzieciństwa i młodości jeździliśmy z kuzynem w wakacje na wieś. Wiele wieczorów spędzaliśmy u koleżanek, trzech sióstr, które - nie skłamawszy - były najładniejszymi pannami z okolicznych wsi, toteż miały wielu adoratorów, także wśród pszenno-buraczanych chłopców z "tjuningowanych" 30-letnich golfów.

Pewnego wieczoru udaliśmy się do koleżanek jeszcze z jednym kumplem z pobliskiej wioski. Kuzyn miał nogę w gipsie, więc kolega zabrał nas autem. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy i jakoś koło 3 w nocy wychodzimy. Wsiadamy do fury, kumpel odpala:
- Kurwa, coś jest nie tak.
Wysiadamy - wszystkie cztery opony przebite.
Jak kurwa, kto kurwa?! Przecież na posesji u koleżanek auto zostawione... Do naszej wioski jakieś 8km z buta, normalnie żaden problem, ale kuzyn z nogą w gipsie... Kumpel w trochę gorszej sytuacji, bo od naszej wioski do jego wioski - drugie tyle, a kumpel w dodatku trzeźwy, bo miał prowadzić.
Daliśmy radę.

Na drugi dzień wszystko się wyjaśniło... Ojciec naszych koleżanek ma na posesji warsztat, a w nim pracują miejscowe "chopaki". Dwóch takich pszenno-buraczanych chłopców, zazdrosnych o swoje (w swoim mniemaniu) samice, swoje dziołchy, poprzebijało kumplowi opony. Na posesji, na której pracują

I teraz najlepsze - ojciec tych dziewczyn, bez żadnych ceregieli, z dnia na dzień, obu wypierdolił z roboty na zbity pysk
Tak kończą frajerzy
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wieniu 2014-01-11, 14:00 15
@BongMan - te twoje historie są tak epickie, że aż mnie na wymioty zbiera...
Zgłoś
protos 2014-01-11, 14:15 26
Jedna z koleżanek BongMana

Chłopaki mieli o co walczyć
Zgłoś
BongMan 2014-01-11, 14:26 2
@up
A żebyś wiedział. Była ładna, a z roku na rok tak się spasła, że aż smutno...
Zgłoś
Sushy 2014-01-11, 14:31 3
Ej Boguś, Boguś.
Zgłoś
wydrunio 2014-01-11, 15:26 17
Bongman, Twoich historii jest tyle, że Ci życia braknie podczas opowiadania ich własnym wnukom
Zgłoś
krzyhhh 2014-01-11, 15:26 145
@autor

Zgłoś
RudyGay 2014-01-11, 22:12 1
Weźcie, bo się chłopak zamknie w sobie
Zgłoś
Blezzer 2014-01-12, 1:41 2
Nie wiem czemu, ale dałem Ci piwo.
Zgłoś
cyther 2014-01-12, 2:43 1
Się żalisz czy się chwalisz?
Zgłoś
piratv90 2014-01-12, 9:31
Ale przyznaj BongMan każdy w tą "felerną" noc zaliczył?
Zgłoś
606 2014-01-12, 9:41 20
@up ta, chyba kurwa kolegę w gipsie
Zgłoś
mejsidz 2014-01-12, 9:46
Bo to Polska, a nie elegancja Francja.
Zgłoś
RymOwator 2014-01-12, 9:52 9
Odpalił silnik, "kurwa coś nie tak", a tu opony przebite o.0 jak to poczuć po odpaleniu silnika tylko?
BTW. ta wioska to Sosnowiec..
Zgłoś
m................e 2014-01-12, 10:25 6
BongMan napisał/a:

także wśród pszenno-buraczanych chłopców z "tjuningowanych" 30-letnich golfów.

Za twoich czasów mniemam tjuningowanych 30 letnich nie było, chyba że Sosnowiec wyprzedza świat zmororyzowany o jakies 50 lat, kto wie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem