📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
Fazer6 napisał/a:
mi sie bardziej ptasie mleczko kojarzy od strony penisa , ptaszek i tez leci mleczko
alert!gay detected
też bym nasrał na matiza
O tak,ptactwo się zna...
b) jest zbyt głupia na prawo jazdy, bo potrafi tylko hejtować i wsiadając do elki potrafiłoby tylko powiedzieć: "ale gówno, gdybym był ptakiem - obsrałbym"
c) ma prawo jazdy i nie stać ich nawet na matiza, więc z zazdrości piszą takie rzeczy
d) chuj wie co z ich prawem jazdy i z tym jakim samochodem jeżdżą, hejtują matiza bo inni też to robią i też chcą być trendy (czyt. szukają przyjaciół)
a) jeszcze nie ma prawa jazdy
b) jest zbyt głupia na prawo jazdy, bo potrafi tylko hejtować i wsiadając do elki potrafiłoby tylko powiedzieć: "ale gówno, gdybym był ptakiem - obsrałbym"
c) ma prawo jazdy i nie stać ich nawet na matiza, więc z zazdrości piszą takie rzeczy
d) chuj wie co z ich prawem jazdy i z tym jakim samochodem jeżdżą, hejtują matiza bo inni też to robią i też chcą być trendy (czyt. szukają przyjaciół)
Dlatego nie warto stawać pod drzewem. Chyba, że chce się dzień w dzień myć samochód. Najchętniej kupiłbym miotacz ognia i wybił te wszystkie kurwy srające na samochody.
Ja przestaje już rozumieć i wnikać w to że ludzi ocenia się po samochodzie... Faceci stają się większymi blacharami jak laski, ja pierdole
matiz zgnile paly to bardzo oszczedny samochodzik.gorzej z miejscem w srodku w polowce 2001r niz w tym budzetowym maluchu.dwa wahacze przod to koszt 50 zl,a zrobienie nim jednorazowo 1000 km to nie problem. znajomej rodzice w latach 80 byli maluchem w grecji,a wy do tego potrzebowalibyscie audi a6 z poduszka pod dupe i co 500 km hotel z internetem.
A ja tam bardzo lubię matizy np tego: 14 latka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów