📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
teraz już wiem co to znaczy ptasie mleczko.
Brawo za dystans do siebie.
oo widze ktoś na myjni pracuje, o ile materiał własny
Maderfakermen napisał/a:
teraz już wiem co to znaczy ptasie mleczko.
mi sie bardziej ptasie mleczko kojarzy od strony penisa , ptaszek i tez leci mleczko
@up gay detected
jakbym był ptakiem i zauważyłbym matiza, wysrałbym swoje jelita wprost na niego
przynajmniej wkońcu wiem do czego służy matiz, skoro ptaki mają frajdę służy do rozrywki
przynajmniej wkońcu wiem do czego służy matiz, skoro ptaki mają frajdę służy do rozrywki
Fazer6 napisał/a:
mi sie bardziej ptasie mleczko kojarzy od strony penisa , ptaszek i tez leci mleczko
Nie musisz nam mówić z czym kojarzy ci fapowanie.
miczel1 napisał/a:
ale ma alufelgen
Nie, nie ma alufelgen, hat plastickenkouepagen.
Sam mam matiza, wszystko się w nim zjebało, od skrzyni biegów po odklejenie się szyby przedniej. Ale jeździ, jeździ. My mamy Matizy, ruscy mają Łady.
edit: omyłkowo napisałem ruscy z wielkiej litery.
what a shame...!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów