📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Trochę śmierdzi fejkiem, ale i tak pocieszne.
jakim fejkiem jak to same ptaki znane z mozliwosci nasladowania tego co uslysza.... poczytaj troche, odejdz od kompa warzywko
Widocznie kibole też chodzą do zoo
Adrianol napisał/a:
Widocznie kibole też chodzą do zoo
Ja pierdole, człowieku, małpo, czy tam, kurwa, chuj wie czym ty tam jesteś. Przestań czytać tą zasraną "żydpospolitą", "flakt" albo "gówno prawda" bo pierdolisz. Że jak przekleństwa to od razu kibole?
Twoi starzy nie raz powiedzieli i powiedzą gorsze rzeczy. Zasrani kibole...
Nie moja ani "Faktu" wina ze ta grupa"społeczna" która zbyt często wyładowuje swoją agresję fizycznie lub słownie zapracowała sobie u mnie na takie skojrzenie.
Jestem bardzo ciekawy czym osobiście cię tak skrzywdzili. Ale nie miejsce i czas na takie dyskusje. Swoją drogą, ta "grupa społeczna" jak to nazwałeś bardzo często robi dużo dobrego. Ale tego już nie przeczytasz w mediach opiniotwórczych. Poszukaj sobie na internecie o różnych akcjach kibicowskich, chociażby kibice Arki Gdynia 5 lat mają akcję "Żółto-Niebieski Mikołaj" inne ekipy też prowadzą co roku dużo akcji. Ale to są źli ludzie!
Naprawdę, poczytaj o tym i się zastanów, czy rzeczywiście masz rację.
Pozdrawiam, Kibol.
Naprawdę, poczytaj o tym i się zastanów, czy rzeczywiście masz rację.
Pozdrawiam, Kibol.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów