📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zapewne był słaby lub chory. Dobra matka nie marnuje jedzenia.
Ten obok to nie mody sokół tylko kurczak, który będzie następny
„Dobrze utrzymane dziecko jest w wieku jednego roku najpyszniejszym, odżywczym, zdrowym jedzeniem, niezależnie od tego, czy jest uduszone, upieczone na rożnie lub w piekarniku, czy ugotowane” - Jonathan Swift (ten pan od Podróży Guliwera) miał jak widać sadystyczne poczucie humoru
Kurczaki opierdolą wszystko, takie małe kanibale, jakby były większe to by za nami latały żeby nas ojebać.
Bliżej im do dinozaura niz waranowi z komodo
baronturbina napisał/a:
Zapewne był słaby lub chory. Dobra matka nie marnuje jedzenia.
Aleś dojebał.
Parszywa ustawka. W sumie na sadistic idealna
Głodny był, to go zjadł.
maxkulczyk napisał/a:
Kurczaki opierdolą wszystko, takie małe kanibale, jakby były większe to by za nami latały żeby nas ojebać.
dinozaury to przodkowie ptaków, więc się zgadza.
Kooondor2000 napisał/a:
Nie przodkowie. Ptaki to jeden z rodzajów dinozaurów, jedyny obecnie żyjący. To mniej więcej tak jakby mówić że ludzie to nie zwierzęta.dinozaury to przodkowie ptaków, więc się zgadza.
"To gdzie się rodzisz, dzieciaku nie wybierasz
Urodziłeś się w rodzinie, która swoich pożera "
Urodziłeś się w rodzinie, która swoich pożera "
Sokół cygański
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów