📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jest dwukrotnie wyższy iloraz inteligencji od niektórych debili
A człowiek kupuje drogie zanęty, sypie kilami i żadna kur.. się nie chce dać złowić ;P
to co widzicie to wędkarstwo, sztuka łowienia ryb kosztem czasu, warto było? warto.
i jak on to kurwa ma zamiar zjeść?
noster napisał/a:
A człowiek kupuje drogie zanęty, sypie kilami i żadna kur.. się nie chce dać złowić ;P
Po chuj Ci zanęty?
Skora2 napisał/a:
Po chuj Ci zanęty? Obrazek
nokaut.pl/agregaty-pradotworcze/agregat-pradotworczy-honda-ecmt7000.html
kurwa sory - ponad osiem tysi za rybkie
minetek napisał/a:
nokaut.pl/agregaty-pradotworcze/agregat-pradotworczy-honda-ecmt7000.html
kurwa sory - ponad osiem tysi za rybkie
Gwarantuje Ci, że złapiesz więcej niż jedna...
Szczerze to myślałem, że wyskoczy jakaś duża ryba i zje tego ptaszka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów