📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tak to jest jak się wyciąga ptaka przed komputerem.
"Nie ma takiego pisania komentarzy na sadolu knsankdnansakfnanaasjdnssdkaklsdam
Miałem kiedyś tę klawiaturę. Beznadziejna.
miałem dwie papugi faliste jakieś 3 tygodnie temu je wypuściem przez balkon. Ugryzienie takiego chujostwa czasami może być bolesne (zależy w którym miejscu ujebie). Moje były miesiąc w domu, powinny się oswoić mimo wielu starań nie udało się spierdalały przed ręką nawet gdy wymieniałem im pokarm codziennie rano. Zero przyjemności tylko sprzątać trzeba. Wydałem na to ponad 270 zł (dwie papużki za 100zł klatka 160zł i pokarm) Bajzel w całym pokoju a jak jeszcze tak jak w moim przypadku trafił okres zmiany pierzenia to 100x więcej. Pocieszające jest to że czasami na balkonie je widzę
Moja była miała papugę. Jak coś pisałem na klawiaturze to srała mi na enter chujoza jedna
Pamietam jak byłem mały i moja siostra pisała coś na komputerze to zawsze przychodził kot i kładł sie na klawiaturze a wszelkie jego proby zdjecia skutkowaly podrapanymi lapami a jak juz sie nie kladl na klawiature to kladl sie przed nia i kazda proba nacisniecia uzika konczyla sie tak samo
Jako, że jestem prawie ekspertem, stwierdzam iż na filmiku jest ryżowiec siwy.
...a co do zeberek, potwierdzam, koty je bardzo lubią. Tak bardzo, że moje zeberki gdzieś znikneły. Kot udaje, że nic sie nie stało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów