Jak można być mordercą na takim lajcie? Jak kurwa? Publiczne miejsce, wszędzie świadkowie i kamery. Wyrok masz na 100% bardzo ciężki. Albo debilizm wrodzony i u takiej osoby można wykryć, albo są to kurwa po prostu jebane zwierzęta. Btw. ten w białym niezły zjeb. Zasłużył na kulkę.
To jest też ta zjebana znieczulica popatrz na tego gościa na 2 planie w szarej bluzie wyszcy uciekają a ten sobie siedzi i na lajcie patrzy dopiero jak jakiś 3 gościu zaczął strzelać to uciekł z lini ogna... a tak to wcześniej miał wyjebane że ktoś do kogoś strzela byle nie do niego.
Jak można być mordercą na takim lajcie? Jak k***a? Publiczne miejsce, wszędzie świadkowie i kamery. Wyrok masz na 100% bardzo ciężki. Albo debilizm wrodzony i u takiej osoby można wykryć, albo są to k***a po prostu j***ne zwierzęta
Gość zapewne miał 100% wyjebane na twoje kamery i wyroki. To wygląda jak zemsta gdzie sprawca ma wyjebane co sie później z nim stanie.
Poza tym żyjecie w jakichś bańkach dla niedorozwiniętych i wyobrażacie sobie, że trzeba być "zwierzęciem" żeby zabić człowieka. Ale w sumie dobrze, że jesteście tak ograniczeni. Dzięki temu można wami gospodarować jak bydłem hodowlanym, bo stada wilków nie da się hodować.
Ja pierdole. Ekspercka gimbaza po studiach kryminalistyki na NCIS wyjebała w komentarzach.
Poza tym żyjecie w jakichś bańkach dla niedorozwiniętych i wyobrażacie sobie, że trzeba być "zwierzęciem" żeby zabić człowieka. Ale w sumie dobrze, że jesteście tak ograniczeni. Dzięki temu można wami gospodarować jak bydłem hodowlanym, bo stada wilków nie da się hodować.
i ty pewnie uważasz się za takiego wilka xD hahaha
A co to ma do rzeczy psiocho z awatarem, który z miejsca wyjaśnia, ze mamy do czynienia z klasyczną betą. Poczułeś się urażony komentarzem i jedyne co ci pozostało, to jakaś niezrozumiała próba ośmieszenia mnie w oczach reszty odmóżdżonych której ten komentarz dotyczył?
"No jak można nie uważać sie za bydło hodowlane iks de huehuehue"
To jest też ta zjebana znieczulica popatrz na tego gościa na 2 planie w szarej bluzie wyszcy uciekają a ten sobie siedzi i na lajcie patrzy dopiero jak jakiś 3 gościu zaczął strzelać to uciekł z lini ogna... a tak to wcześniej miał wyjebane że ktoś do kogoś strzela byle nie do niego.
Jebać strzelaninę, musiał skończyć piwko .
A co to ma do rzeczy psiocho z awatarem, który z miejsca wyjaśnia, ze mamy do czynienia z klasyczną betą. Poczułeś się urażony komentarzem i jedyne co ci pozostało, to jakaś niezrozumiała próba ośmieszenia mnie w oczach reszty odmóżdżonych której ten komentarz dotyczył?
"No jak można nie uważać sie za bydło hodowlane iks de huehuehue"
Niezły z cb zjeb, nie ma co xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów