📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ludzie wzucajcie tez nazwy utworow nawet takim malym druczkiem pod filmikiem a filmik no tak ja up@ napisal
no dobra poza umiejętnościami to trzeba być odważnym czy głupim żeby tak zjechać?
odważnym i pewnym siebie, nikt od razy nie machą dropa z 5 metrów. to z czasem przychodzi, trzeba przełamać strach i czasem jakąś kość
Mysle ze bylby to ciekawszy sport gdyby nie mieli wolnobiezki...
Rozumiem, że to takie porównanie z futbolem, tylko trochę nietrafione. Rugby a futbol to tak, ale rowery? Przecież to nie sport kontaktowy, chyba że kontakt z drzewem...
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Rozumiem, że to takie porównanie z futbolem, tylko trochę nietrafione. Rugby a futbol to tak, ale rowery? Przecież to nie sport kontaktowy, chyba że kontakt z drzewem...
Tylko gdzie ja napisałem coś o futbolu?
Tylko dlaczego, gdy pisze się o udawaniu to ludzie myślą o piłce kopanej?
Jeździłem amatorsko, niesamowity sport. Jeżeli ma ktoś trochę odłożonej gotówki niech spróbuje
Johnnie napisał/a:
Tylko dlaczego, gdy pisze się o udawaniu to ludzie myślą o piłce kopanej?
A jakiś inny sport nasuwa ci się na myśl? Może szachy?
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
A jakiś inny sport nasuwa ci się na myśl? Może szachy?
Czy ja pisałem o jakimkolwiek innym sporcie niż kolarstwo górskie?
Napisałem tylko, że oni nie udają. Nie napisałem, że w jakimś innym sporcie udają.
@up Chociaż i tak napisałeś ten podpis z aluzją do piłki nożnej.Aha i dlaczego kojarzę udawanie=futbol ?Bo za ten hajs,który dostają piłkarze to i ja mógłbym być znakomitym aktorem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów