📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Po co się to męczy... Dobić prosiaka niech misiek zje i później przegonic, żeby nawyków nie nabrał (albo samemu dokończyć za miśka)
Co lepsze: dupa czy żarcie?
I dupa jest dobra.
I dobre jest żarcie.
Ale przejebane jest stać na warcie.
Ale przejebane jest stać na warcie.
Pewnie nie ubili loszki bo wyświetlenia na Ytb. Zwrócą poniesione koszta. Swoją drogą ciekawa akcja, pierwszy raz takie coś na sadolu widzę
locha wybiera tego kto może wylizać jej dupę,
kurwa, o to wielkie halo,
a u ludzi jest podobnie
tylko czarnuch myśli że wszystko może
kurwa, o to wielkie halo,
a u ludzi jest podobnie
tylko czarnuch myśli że wszystko może
jak dla mnie to niedźwiedzie powinny być już wytępione w pizdu po huj komu taki drapieżnik w lesie
jak dla mnie to niedźwiedzie powinny być już wytępione w pizdu po huj komu taki drapieżnik w lesie
No takim tokiem myślenia nasi przodkowie wytępili wilki co doprowadziło do rozpanoszenia się wszelkiej maści drobnych przeżuwaczy które wpierdoliły wszystko co się da. W chinach za to uznano wróble za wroga kraju i ich wytępienie przyniosło na kraj plagę robactwa które ojebały plony niemalże do gołej ziemi co poskutkowało wielkim głodem. Także każdy zwierz jest zainstalowany w takim lesie z jakiegoś powodu i spełnia w nim swoją rolę do której został wyspecjalizowany w drodze ewolucji.
A wbrew pozorom niedźwiedzie nie mają w rosji lekko.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów