📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Liczę na falę krytyki wobec włodarzy KSW. Totalna kompromitacja. Każdy kto trochę ogarnia MMA wie, że popek nie miał szans.
Niech wraca do tworzenia tej gównianej muzyki i niech będzie dalej przykładem dla patologicznej młodzieży.
Niech wraca do tworzenia tej gównianej muzyki i niech będzie dalej przykładem dla patologicznej młodzieży.
show przed walka odjebane, swoje zarobili i tyle.
Kasa się zgadza.
Szkoda, że Bedorf przejebał a Głopek to nie wiem po jaki chuj tam, chyba tylko jako nadworny pajac
I super! Bardzo się cieszę że Popek dostał. Tyle gadania, tyle kozaczenia! A Pudzian jak prawdziwy biznesmen, język trzyma za zębami by nie powiedzieć za dużo a jak przyjdzie pora, to tylko konkretne działanie!
Na sadistic'u cała prawda !!!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów