Człowiek narodowości romskiej o imieniu Roman (cóż za zbieg okoliczności) skarży się radnemu że jego ludzie żyli sobie spokojnie (czyt. żyli z zasiłku i ogólnie nic nie robili) póki radny Paweł Maj nie zwrócił na to uwagi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Olegej napisał/a:
Człowiek narodowości romskiej
Materiał niezły, ale określenie człowiek... co najmniej nie na miejscu
No i takim sposobem my i nasze dzieci zapierdalamy jak jedna wielka rodzina na ich utrzymanie po 8-12h w jakiś fabrykach i innych niewolniczych pracach. Szczerze chciałbym by hołota z wiejskiej czytała czasem komentarze z sadistica, mogli by się od nas wiele nauczyć dlatego też apeluję nie rozpierdolcie tego kraju sprowadzając tego typu 'poszkodowanych' (wliczając czarnych i mulatów) bo nas w porównaniu do postępowej europy na to po prostu nie stać.
P.s
Jakby wypierdolić ich z kraju to nikt by nie narzekał a i kadencja przedłużyła by się o kolejne cztery lata, amen
P.s
Jakby wypierdolić ich z kraju to nikt by nie narzekał a i kadencja przedłużyła by się o kolejne cztery lata, amen
Okazuje się, że to nie nakaz pracy był zły, ale sposób jego egzekwowania...
Palić to kurwa i gonić kijami
Maciekxxx, Wybrali cyganie na przedstawiciela jednego z całej hordy który potrafi jakoś tam lepiej czy gorzej zdanie skleić. Chociaż trochę dziwne że im mikrofon i kamera nie zginęły.
Pierdolony skurwysyn. 52 lata w Polsce na krzywy ryj i poprawnie się wysłowić nie potrafi tylko bulgocze jak jebnięty.
On nie będzie oszukiwał... oni są takim społeczeństwem, żeby tylko poczytać i podpisać. Tak powiedział ten zjebany żulski rumun. Ja bym ich jeszcze wysterylizował i wykastrował, żeby się nie rozmnażali. Jebane
Grupa
Ówczesnych
Wędrowców
Nie Mających
Ojczyzny
Grupa
Ówczesnych
Wędrowców
Nie Mających
Ojczyzny
Z Cyganami znam wiele historii osobistych lub od znajomych. Głównie były to takie historie jak kradzieże i oszustwa a kilka razy próbowali coś sprzedać lub powróżyć. Nie lubię.
Jak śpiewają bracia Figo Fagot:
"Cygan to złodziej i tak już zostanie.
Pan Jezus w biblii ma to napisane."
"Cygan to złodziej i tak już zostanie.
Pan Jezus w biblii ma to napisane."
Krótka piłka, deportować to dziadostwo w cholere i po problemie. Zrobić to co Trump z meksykańcami!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów