📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Całkiem fajna ta przesyłka. Po przewiezieniu do domu, doprowadzeniu do stanu używalności można będzie ją rozpakować z ubrań.
~VeIture napisał/a:
Ni chuja byś się na nogach nie utrzymał tak jak ten typek na filmie.
A co dopiero na jednej
Nieczułe chuje! Człowiek słania się ze zmęczenia, ledwie na nogach stoi, na oczy nie widzi, a ci że ćpun!
VeIture napisał/a:
Hahahahahahaha. Nie. To nie jest hipoglikemia. Mam cukrzycę typu1 i czasem przypadkiem "przedawkuję" insulinę więc wiem jak wygląda hipoglikemia oraz głęboka hipoglikemia.
Ni chuja byś się na nogach nie utrzymał tak jak ten typek na filmie.
Tez mam I ale mnie co najwyżej telepie jak przy perkinsonie .
Ale widzialem podobny stan i w pierwszym momencie myslalem ze jest po jakiś umilaczach.
" Ni chuja/jutki" lubie to określenie chociaz coraz rzadziej je slysze. W angielskim nie ma takiego zamiennika
Pozdrawiam
Chyba tryb offline się załączył jej
Jak byś dzień i noc, dzień i noc wysyłał tysiące nieśmiertelników do mamusiek oczekujących na jakąkolwiek wiadomość o synalków wysłanych na front, też byś tak wyglądał... bez dragów. I wcale mi nie żal nikogo. Ani naćpanych pracusiów czegokolwiek, ani mamusiek oczekujących na nieśmiertelnik , ani tym bardziej tych idiotów którzy dali się ubrać w kamasze i zostali wysłani na front jako mięsko armatnie...
Co wy się do laski czepiacie, w Rassiji na trzeźwo się nie da.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów