📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niekoniecznie. To mogła być hipoglikemia o której nawet człowiek nie wie
A cóż zrobić jak ukochanemu ukraiński granat urwał łeb pod Bachmutem. Tylko się zaćpać.
Tak jest jak po 10 latach roboty na nocki, lądujesz na dziennej zmianie.
boplex81 napisał/a:
Hahahahahahaha. Nie. To nie jest hipoglikemia. Mam cukrzycę typu1 i czasem przypadkiem "przedawkuję" insulinę więc wiem jak wygląda hipoglikemia oraz głęboka hipoglikemia.
Ni chuja byś się na nogach nie utrzymał tak jak ten typek na filmie.
Ciekawe co weszło .... Ja daje że fentanyl ....
Ktoś się orientuje czy jest w PL sklep z ruskimi napojami bajkał sajany it'd
Ogólnie to huj in w dupę i na imię tym ruskim mnie tylko o te napoje chodzi, dziękuję
Ogólnie to huj in w dupę i na imię tym ruskim mnie tylko o te napoje chodzi, dziękuję
Czy jak jest w takim stanie to się zorientuje jak się ją wyrucha? xD
boplex81 napisał/a:
Nieprawda. Jak masz hipoglikemie, to nie jestes w stanie ustać, mózg i wysiada, i pocisz się tak jak
animki na filmach rysunkowych. Wiem coś o tym. Nie polecam, no kurwa z całej siły nie polecam.
Kiedyś byłem sam i przez godzine czołgałem się po słoiczek z miodem, omyłkowo wziąłem 2x insuline.
Mózg, kosztem reszty ciała, próbuje ';odzyskać' troche cukru , umiera sie normalnie za życia.
fenek kłania się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów