📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niekoniecznie. To mogła być hipoglikemia o której nawet człowiek nie wie
A cóż zrobić jak ukochanemu ukraiński granat urwał łeb pod Bachmutem. Tylko się zaćpać.
Tak jest jak po 10 latach roboty na nocki, lądujesz na dziennej zmianie.
I will wear you like a condom.
Hahahahahahaha. Nie. To nie jest hipoglikemia. Mam cukrzycę typu1 i czasem przypadkiem "przedawkuję" insulinę więc wiem jak wygląda hipoglikemia oraz głęboka hipoglikemia.
Ni chuja byś się na nogach nie utrzymał tak jak ten typek na filmie.
Ogólnie to huj in w dupę i na imię tym ruskim mnie tylko o te napoje chodzi, dziękuję
Ogólnie to huj in w dupę i na imię tym ruskim mnie tylko o te napoje chodzi, dziękuję
Czy jak jest w takim stanie to się zorientuje jak się ją wyrucha? xD
boplex81 napisał/a:
Niekoniecznie. To mogła być hipoglikemia o której nawet człowiek nie wie
Nieprawda. Jak masz hipoglikemie, to nie jestes w stanie ustać, mózg i wysiada, i pocisz się tak jak
animki na filmach rysunkowych. Wiem coś o tym. Nie polecam, no kurwa z całej siły nie polecam.
Kiedyś byłem sam i przez godzine czołgałem się po słoiczek z miodem, omyłkowo wziąłem 2x insuline.
Mózg, kosztem reszty ciała, próbuje ';odzyskać' troche cukru , umiera sie normalnie za życia.
fenek kłania się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów