18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zasysacz 2021-11-25, 23:48 2
A tam jebac psy i prawidłowo same się trują a tamtego złapać i odjebać razem z właścicielem.
Zgłoś
Mzimu 2021-11-25, 23:53 6
Pudel łopotał na wietrze jak flaga, co mi się spodobało. A tego pibulla czy co to za kurestwo jest, po prostu należy zastrzelić. albo udusić. Udusić, nie przydusić.
Zgłoś
Hi7man 2021-11-26, 0:39 5
RobsoN napisał/a:

Napierdalanie pitbulla tylko go rozjusza. Najskuteczniejsze jest odcięcie tlenu, czyli duszenie.

Potwierdzam.
Co prawda był to husky ale puścił moją dłoń dopiero gdy udało mi się go docisnąć do płotu i 2gą ręką dusić. Gdy oczy mu zaczęły uciekać szczęki puściły.
Zgłoś
epening 2021-11-26, 1:04
z psem se nie umieją poradzić haa xD
Zgłoś
sothis 2021-11-26, 1:09 3
RobsoN napisał/a:

Napierdalanie pitbulla tylko go rozjusza. Najskuteczniejsze jest odcięcie tlenu, czyli duszenie.

Nożem.
Zgłoś
zipi 2021-11-26, 1:33 13
pitbul sobie popierdala bez kagańca, włascicielowi 10 lat więzienia, pitbulowi kula w łeb, KAZDEMU PITBULOWI JAKI KURWA ISTNIEJE
Zgłoś
ProVVe 2021-11-26, 1:36 2
Pralpunkt napisał/a:

Na rozłączenie takiego psa jest kilka możliwość
Duszenie
Wsadzenie mu kija w dupe
Podważenie szczęki
Jebniecie w łeb żeby stracił przytomność
Do tego potrzeba naprawdę 2 ogarniętych i silnych osób.

Jeden z młotkiem w zupełności wystarcz
Zgłoś
Kurde26 2021-11-26, 6:21 2
Widzę że na sadolu coraz więcej dzieciorów.
Zgłoś
Silverface 2021-11-26, 8:41 1
Polecam kupić na takie wypadki, nóż w kaburze na łydkę (żeby się w oczy nie rzucał) parę dźgnięć, albo jak mu otworzymy podbrzusze to już całkiem się uspokoi.
Zgłoś
Michałeczek 2021-11-26, 8:49 1
Jest skuteczny sposób na to żeby pies puścił swoją zdobycz. Trzeba:
1. Chwycić psa za tylną łapę (niestety najpierw trzeba go złapać)
2. Wsadzić mu z całej siły coś w odbyt. Niestety jeżeli nie mamy mocnego kija to musi to być np. ręka,
3. Pies puszcza wtedy swoją ofiarę i można zacząć tym psem napierdalać o beton (opcja z betonem jest możliwa tylko wtedy jak ma się trochę krzepy, grubas z filmiku by nie podołał)
Zgłoś
Quassar 2021-11-26, 9:06 4
Michałeczek napisał/a:

Jest skuteczny sposób na to żeby pies puścił swoją zdobycz. Trzeba:
1. Chwycić psa za tylną łapę (niestety najpierw trzeba go złapać)
2. Wsadzić mu z całej siły coś w odbyt. Niestety jeżeli nie mamy mocnego kija to musi to być np. ręka,
3. Pies puszcza wtedy swoją ofiarę i można zacząć tym psem napierdalać o beton (opcja z betonem jest możliwa tylko wtedy jak ma się trochę krzepy, grubas z filmiku by nie podołał)

Co to za jakieś pedalskie zaggrywki... gość miał wolną smycz mógł założyć nelsona na szyi psa a jak ktoś nie da rady to miał w ręce gościu wolną smycz założyć pętle i chuja smyczą poddusić albo wogóle udusić... chuj w dupe ludzą co chodują takie pierdolone rasy i chodzą z tym gównem po ulicy ze spuszoną smyczą..
Zgłoś
p47 2021-11-26, 9:44 1
Dlatego warto nosic przy sobie noz..ze 2 razy dzgnac i po problemie.
Zgłoś
zaki 2021-11-26, 10:07 1
yigebek291 napisał/a:

Ja na miejscu właściciela tego biednego pudla nie mialbym tylu cierpliwości. Napierdalał bym pitbula az zdechnie.

widać jesteś tu nowy
Zgłoś
unreall 2021-11-26, 10:51
To takie proste.
Chwyt duszenia od tyłu i po kilkunastu sekundach pies ma reset. Proste jak drut. A Ci patykami i kopniakami na zachętę. no idiotyzm.
Zgłoś
baronturbina 2021-11-26, 11:26 2
yigebek291 napisał/a:

Ja na miejscu właściciela tego biednego pudla nie mialbym tylu cierpliwości. Napierdalał bym pitbula az zdechnie.

Doskonale, super pomysł tylko jak byś go napierdalal? Palec w dupe tak żeby zrobił wielkie oczy i paszcze otworzył?
Prawda taka że na agresywne rasy psów powinno być pozwolenie. Wydawane na podstawie odbycia przez bydlę profesjonalnej nauki tresury, sprawdzenie przeszłości kryminalnej właścicielami psycholog dla parcia/panci.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem