Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Napierdalanie pitbulla tylko go rozjusza. Najskuteczniejsze jest odcięcie tlenu, czyli duszenie.
Potwierdzam.
Co prawda był to husky ale puścił moją dłoń dopiero gdy udało mi się go docisnąć do płotu i 2gą ręką dusić. Gdy oczy mu zaczęły uciekać szczęki puściły.
Napierdalanie pitbulla tylko go rozjusza. Najskuteczniejsze jest odcięcie tlenu, czyli duszenie.
Nożem.
Na rozłączenie takiego psa jest kilka możliwość
Duszenie
Wsadzenie mu kija w dupe
Podważenie szczęki
Jebniecie w łeb żeby stracił przytomność
Do tego potrzeba naprawdę 2 ogarniętych i silnych osób.
Jeden z młotkiem w zupełności wystarcz
1. Chwycić psa za tylną łapę (niestety najpierw trzeba go złapać)
2. Wsadzić mu z całej siły coś w odbyt. Niestety jeżeli nie mamy mocnego kija to musi to być np. ręka,
3. Pies puszcza wtedy swoją ofiarę i można zacząć tym psem napierdalać o beton (opcja z betonem jest możliwa tylko wtedy jak ma się trochę krzepy, grubas z filmiku by nie podołał)
Jest skuteczny sposób na to żeby pies puścił swoją zdobycz. Trzeba:
1. Chwycić psa za tylną łapę (niestety najpierw trzeba go złapać)
2. Wsadzić mu z całej siły coś w odbyt. Niestety jeżeli nie mamy mocnego kija to musi to być np. ręka,
3. Pies puszcza wtedy swoją ofiarę i można zacząć tym psem napierdalać o beton (opcja z betonem jest możliwa tylko wtedy jak ma się trochę krzepy, grubas z filmiku by nie podołał)
Co to za jakieś pedalskie zaggrywki... gość miał wolną smycz mógł założyć nelsona na szyi psa a jak ktoś nie da rady to miał w ręce gościu wolną smycz założyć pętle i chuja smyczą poddusić albo wogóle udusić... chuj w dupe ludzą co chodują takie pierdolone rasy i chodzą z tym gównem po ulicy ze spuszoną smyczą..
Ja na miejscu właściciela tego biednego pudla nie mialbym tylu cierpliwości. Napierdalał bym pitbula az zdechnie.
widać jesteś tu nowy
Chwyt duszenia od tyłu i po kilkunastu sekundach pies ma reset. Proste jak drut. A Ci patykami i kopniakami na zachętę. no idiotyzm.
Ja na miejscu właściciela tego biednego pudla nie mialbym tylu cierpliwości. Napierdalał bym pitbula az zdechnie.
Doskonale, super pomysł tylko jak byś go napierdalal? Palec w dupe tak żeby zrobił wielkie oczy i paszcze otworzył?
Prawda taka że na agresywne rasy psów powinno być pozwolenie. Wydawane na podstawie odbycia przez bydlę profesjonalnej nauki tresury, sprawdzenie przeszłości kryminalnej właścicielami psycholog dla parcia/panci.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów