📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja na miejscu właściciela tego biednego pudla nie mialbym tylu cierpliwości. Napierdalał bym pitbula az zdechnie.
Czemu ten jeden gruby nie mógł wstać? Nie zauważyłem żeby coś mu się tam stało
BundyR napisał/a:
Grubas zmęczył się trzymaniem psa, ja pierdolę..
YOOras napisał/a:
Pewnie grubas jebany zawału dostał z przemęczenia
yigebek291 napisał/a:
Ja na miejscu właściciela tego biednego pudla nie mialbym tylu cierpliwości. Napierdalał bym pitbula az zdechnie.
Napierdalanie pitbulla tylko go rozjusza. Najskuteczniejsze jest odcięcie tlenu, czyli duszenie.
Na rozłączenie takiego psa jest kilka możliwość
Duszenie
Wsadzenie mu kija w dupe
Podważenie szczęki
Jebniecie w łeb żeby stracił przytomność
Do tego potrzeba naprawdę 2 ogarniętych i silnych osób.
Duszenie
Wsadzenie mu kija w dupe
Podważenie szczęki
Jebniecie w łeb żeby stracił przytomność
Do tego potrzeba naprawdę 2 ogarniętych i silnych osób.
co za kurwa niedojda palcem robiona, mameja zajebana! z kundlem sobie nie poradzić, gołymi rękami bym odjebał a na koniec bym mu szczękę rozwarł w przeciwną stronę
YOOras napisał/a:
Farołrz napisał/a:
Pewnie grubas jebany zawału dostał z przemęczenia
Zawał, ale to z miłości serce mu pękło. Żonę mu zagryzł.
...nigdy nie zrozumiem tej fali popierdolonych zoofili, i ich więzi rodzinnych z bydłem i nierogacizną. Baca co rucha owce, nie jest w nich tak zakochany, jak te pojeby w swoich piesełkach.
Kiedy ludzkość przestanie hodować te zjebane rasy? I dlaczego stado bydła nie potrafi jednego psa pokonać? Klapsa mu dała? Co te kurwy mają w głowie?
RobsoN napisał/a:
Napierdalanie pitbulla tylko go rozjusza. Najskuteczniejsze jest odcięcie tlenu, czyli duszenie.
Ja słyszałem że mocne ściśnięcie za jaja pomaga.. Ale wolę nie próbować
YOOras napisał/a:
Obstawiam, że to właściciel pudla. Próbował go ratować, ale zobaczyl że już strzępy zostały i się zalamal.
Mam w domu pinczera miniaturowego i gdyby jakiś sąsiad z bloku lub na osiedlu zakupił pitbulla, to bym profilaktycznie wychodził na spacery z psem uzbrojony w nóż, coby nie być świadkiem zagryzienia mojego "szczurka" przez agresywne bydle jak na filmiku wyżej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów