📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O w chuj.
Szczerze mówiąc, nie idzie zwalić winy na kogoś, że niewłaściwie unieruchomił towar, bo za zabezpieczenie przewożonego ładunku odpowiada kierowca.
Chyba nie zdążył, bo jak jebło to dostał zawału
Szczerze mówiąc, nie idzie zwalić winy na kogoś, że niewłaściwie unieruchomił towar, bo za zabezpieczenie przewożonego ładunku odpowiada kierowca.
Halman napisał/a:
a kierowca popuścił w majty ...
Chyba nie zdążył, bo jak jebło to dostał zawału
Mietek, zabezpiecz to porządnie.
Panie kierowniku, nie takie rzeczy się woziło, dojedzie, blisko mam...
Panie kierowniku, nie takie rzeczy się woziło, dojedzie, blisko mam...
Pewnie było polecenie w stylu: "Kaziu, złap chociaż ze 2, żeby się nie przesuwały".
Dla ciekawskich:
- metr sześcienny stali nierdzewnej to 7,9 tony
- info z jakiegoś forum, że najcięższa pojedyncza rolka jaką wiózł jakiś tam ziom to 24 tony.
Dla ciekawskich:
- metr sześcienny stali nierdzewnej to 7,9 tony
- info z jakiegoś forum, że najcięższa pojedyncza rolka jaką wiózł jakiś tam ziom to 24 tony.
UrlichUrwich napisał/a:
nie znam się ale skoro wiózł trzy rolki a miejsca było na dwa razy tyle to na logikę musiały być w chuj ciężkie....
Teoretycznie powinien używać zamiast pasów, łańcuchy. U gebelsów o to się dopierdalają i Bundes Autobahn Gestapo ( BAG ) dają od każdego pasa mandat. Fakt faktem że one są certyfikowane i też mają date przydatności tak jak łańcuchy ale mimo wszystko się zdaża że taka suka lubi strzelić.
w tle leci wstęp do numeru Murray Head - One Night In Bangkok
a na filmie jest wietnam
a na filmie jest wietnam
Halman napisał/a:
pipi71 napisał/a:
to miejsce to nie bankok:)
a kto ci powiedział ze to bangkok?
Nie mowili, że bangkok tylko bankok.
Virs napisał/a:
Teoretycznie powinien używać zamiast pasów, łańcuchy. U gebelsów o to się dopierdalają i Bundes Autobahn Gestapo ( BAG ) dają od każdego pasa mandat. Fakt faktem że one są certyfikowane i też mają date przydatności tak jak łańcuchy ale mimo wszystko się zdaża że taka suka lubi strzelić.
Teoretycznie to powinno wygladac tak
To jest talent - spowodować kolizję, samemu najeżdżając sobie na tył
4man napisał/a:
Teoretycznie to powinno wygladac tak
praktycznie też. od tego są mouldy, żeby nie używać jakichś klinów, które jak widać nie zabezpieczają przed przesunięciem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów